8tv
Gonzalo Bernardos, professor d'economia
Foto: Gonzalo Bernardos, professor d'economia | 8TV
Televisió

El contundent missatge de l'economista Bernardos: "Sánchez pren el pèl a tots els espanyols"

Temps de lectura: 1 minut
Gonzalo Bernardos, professor d'economia
Foto: Gonzalo Bernardos, professor d'economia | 8TV

L'economista i col·laborador del programa 'Queremos Opinar', Gonzalo Bernardos, ha llançat un contundent missatge sobre la situació política actual i els pactes del PSOE amb Junts. 

Què diu? "A mi tot això em sembla absolutament vergonyós. El PSOE, tal com el reconeixem, ha deixat d'existir", declara contundent l'economista. 

  • Explica que ara hi ha "una sèrie de senyors" que s'aprofiten i utilitzen un partit polític que abans era un gran pilar a Espanya i que "ha fet coses increïblement positives com una fàbrica d'aconseguir llocs de feina i mantenir-la". 
  • "Tot el que li demani Puigdemont és el que li concedirà", continua Bernardos. Per al col·laborador això no significa que "un canviï d'opinió", sinó que "un pren reiteradament el pèl a tots els espanyols". 
  • "Estem en un escenari on la qualitat democràtica brilla per la seva audiència", acaba l'economista. "Quina llàstima, quina pena..." 

 

Recupera el programa del 25 de gener: Es van debatre temes com la reducció de la jornada laboral, els polítics i l'economia i les picabaralles dins del PSOE amb l'economista Gonzalo Bernardos, l'advocada Núria González, l'alcalde de Sant Pere de Torelló, Jordi Fàbrega i la directora de Canal 4 a Barcelona, Miriam Victoria.