8tv
José Miguel Villarroya explota contra Sánchez
Foto: José Miguel Villarroya explota contra Sánchez | 8TV
Televisió

Villarroya explota contra Sánchez: "En aquest país no governa cap esquerra, és una estafa"

Temps de lectura: 2 minuts
José Miguel Villarroya explota contra Sánchez
Foto: José Miguel Villarroya explota contra Sánchez | 8TV

L'estimat i aplaudit col·laborador del programa 'Queremos Opinar', José Miguel Villarroya, ha carregat contra el govern de Pedro Sánchez en un nou debat sobre l'ocupació i els salaris a Espanya. 

Què diu? "Sánchez diu que la culpa de tot la té Putin. Doncs anem malament", comença l'home de les 5 carreres.

  • José Miguel Villarroya no posa en qüestió que s'hagin creat més de 700.000 llocs de feina aquest 2023, però la qüestió, diu, és "quants d'aquests continuen treballant". 
  • "L'OCDE ha dit que les dades de l'atur les tenen falsejades", assegura Villarroya atacant al govern espanyol. "Això no ho diu la internacional comunista, ho diu l'OCDE", insisteix. 
  • "El govern el que ha fet és eliminar els contractes temporals i passar-los tots a fix-discontinu", explica Villarroya, uns contractes que als tres mesos "permeten fer fora a la gent sense indemnització" i que, a més, dels 90 dies de feina "només en treballes 40" i "no entres a la llista de l'atur". Per això, quan el Ministeri de Treball treu les xifres de l'atur, "resulta que són falses", declara l'home de les 5 carreres. 

A més, José Miguel Villarroya explota contra el salari mínim interprofessional: "Un salari mínim que està per sota del que costa un lloguer és una vergonya, per molt que l'hagin pujat". 

  • A propòsit això, explica que el salari mínim "només es cobra si es treballen les 40 hores i l'EPA confirma que el 80% dels contractes que es fan no són de 40 hores". "I ho diu l'Enquesta de Població Activa", insisteix, "no la Internacional Comunista ni Putin".

 

Durant una trucada d'una teleespectadora al programa, Villarroya torna a carregar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. 

  • Una treballadora assegura al programa que li paguen 4,35 euros l'hora. "I això que governa l'esquerra", contesta el presentador, Carlos Fuentes. 
  • "En aquest país no governa cap esquerra, deixin de mentir", explota Villarroya. "Si fos una esquerra real, ja no dic comunista, sinó un socialdemòcrata de veritat com ho era Billy Brandt, Helmut Schmidt o Olof Palme, aquestes trucades no existirien perquè no hi hauria explotació". 
  • "Vivim amb uns senyors que es dediquen a servir a les grans corporacions, als 'amos del cortijo', als que permeten l'explotació de la gent i la porten a la misèria", conclou enfadat, l'home de les 5 carreres.