Barcelona i Àrea
La nova seu de Glovo al 22@
Foto: La nova seu de Glovo al 22@ | ACN
Barcelona

Així és la nova seu de Glovo al 22@ a Barcelona

La nova seu de Glovo al 22@
Foto: La nova seu de Glovo al 22@ | ACN

Glovo ha inaugurat oficialment una nova seu central al districte 22@ de Barcelona. Batejada amb el nom "Yellow Park", es tracta d'un edifici eficient que ja acull 1.700 professionals i que obrirà la planta baixa per a exposicions culturals, conferències i esdeveniments d'associacions i col·lectius del barri.

Per què és important? La construcció té 30.000 metres quadrats de superfície, es troba al carrer Badajoz i compte amb sistemes d'estalvi energètic i un sistema d'estalvi d'aigua del 57%.

A més, la companyia ha presentat el programa "Glovo House" que pretén impulsar idees de negoci innovadores generades per empleats i exempleats de l'empresa.

  • Els projectes seleccionats per formar part del programa rebran assessorament i consultoria liderat per un equip especialitzat.
  • També rebran acompanyament financer i formació per elaborar el millor model de negoci.
  • Tindran també accés a visibilitat a través de la xarxa de contactes de la comunitat emprenedora. 

Què diuen? "Yellow Park ha estat dissenyat per reflectir una part essencial de Glovo: l'aposta pel talent, el treball en equip, la col·laboració i la creativitat", ha afirmat la vicepresidenta de Recursos Humans de Glovo, Cristina de la Rosa.

  • "Continuarem invertint a la ciutat que ens va veure néixer, generant impacte i col·laborant per impulsar el creixement, la digitalització i la innovació de l'ecosistema digital", ha afegit.
  • "Com a companyia tecnològica, volem que la nostra experiència serveixi de suport i contribueixi a dinamitzar l'ecosistema d'innovació. Volem retornar a tots aquests projectes la confiança que moltes persones van dipositar en nosaltres fa set anys", ha recalcat Sacha Michaud, cofundador de Glovo.
Etiquetes: Economia Barcelona