Barcelona i Àrea
Serveis de neteja retiren el contenidor on es va trobar el cos
Foto: Serveis de neteja retiren el contenidor on es va trobar el cos | Norma Vidal / ACN
Successos

Angoixa entre els veïns de l'home que va aparèixer esquarterat a Barcelona

Serveis de neteja retiren el contenidor on es va trobar el cos
Foto: Serveis de neteja retiren el contenidor on es va trobar el cos | Norma Vidal / ACN

Els veïns de l'edifici del carrer Casanova 91 on vivia l'home que va aparèixer esquarterat en un contenidor de l'Eixample el 29 de novembre, es mostren angoixats i espantats amb els fets.

Què sabem? Segons han explicat diversos testimonis a l'ACN, la víctima era un llogater alemany d'uns 50 anys que feia cinc anys que vivia en un àtic de la finca i que acostumava a rellogar habitacions.

  • Han indicat que els dos detinguts, un home ucraïnès de 31 anys i un irlandès de 51, feia poc temps que compartien pis amb la víctima.

Què diuen? Els residents s’han mostrat molt sorpresos amb les informacions i també força espantats amb el fet que finalment el jutge hagi deixat un dels detinguts en llibertat amb càrrecs.

  • "No els coneixíem massa perquè tampoc es relacionaven amb massa gent i feia poc que vivien aquí", han apuntat els veïns.
  • Així mateix, han assegurat que en cap moment van veure cap moviment estrany ni van sentir crits o soroll de baralles procedents de l'immoble.

Al detall: La portera de la finca, Sonia García, ha relatat que pocs dies després que aparegués el tors de l'home, van contactar amb ella amics de la víctima.

  • "L'havien estat trucant i no havien pogut parlar i em van preguntar si jo l'havia vist recentment", afirma la dona.
  • De fet, ella mateixa va acompanyar un d'aquests amics a parlar amb el gestor de finques de l'edifici: "Li vam demanar si havia abandonat el pis o alguna cosa i ens va dir que no", ha comentat.

A més: Empleats de la benzinera Cecsa ubicada a l'avinguda Roma, han assenyalat que van cedir les imatges de les càmeres de videovigilància de l'establiment als Mossos d'Esquadra.

  • "No vam visionar-les prèviament, però ens les van demanar i les hi vam donar", han assegurat. 
  • En aquest sentit, fonts properes al cas han afirmat que aquestes imatges, juntament amb d'altres procedents de càmeres de la zona, haurien estat claus per poder veure el moment en què la maleta va ser dipositada a l'interior del contenidor.
Etiquetes: Barcelona Crim