Barcelona i Àrea
Vigilant de seguretat hospitalitzat
Foto: Vigilant de seguretat hospitalitzat | Cedida
Successos

Pallissa grupal a un vigilant del metro a Badalona

Vigilant de seguretat hospitalitzat
Foto: Vigilant de seguretat hospitalitzat | Cedida

Un vigilant de seguretat de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha rebut una pallissa grupal a l'estació del Gorg (Badalona), segons fonts de la vigilància privada del metro. Més d'una desena d'assaltants han colpejat el vigilant fins a trencar-li una mà, que ha hagut de ser hospitalitzat.

Per què és important? Un grup de persones ha atacat un vigilant de TMB fins a causar-li una lesió greu a la mà, que ha necessitat intervenció mèdica.

Què ha passat? Un cop Espanya va perdre contra el Marroc, a les 23:45 d'aquest dimarts 6 de desembre, més d'una desena de persones van atacar un vigilant de TMB que va cridar l'atenció a uns joves que estaven fent escàndol i conduint patinets elèctrics a la parada del Gorg de l'L9.

  • Un dels agressors duia presumptament una porra extensible, amb la qual es creu que va causar el trencament de la mà del vigilant.

Què diuen? "Una noia el va empènyer des de dins del tren i, en caure sobre l'andana, tots van saltar sobre d'ell", relata un company vigilant de TMB. "Van clavar-li puntades de peu al cap", explica.

  • Més d'una desena d'agressors -alguns testimonis parlen d'una quinzena- van abraonar-se sobre el vigilant que havia quedat indefens estirat a terra i van clavar-li un "pallissot", explica un vigilant i amic de la víctima.

A més: Transports Metropolitans de Barcelona ha confirmat l'"agressió a un vigilant de seguretat" a l'estació del Gorg. El sindicat dels vigilants ha relatat que el vigilant afectat ha necessitat intervenció mèdica per operar i curar la mà trencada. 

Etiquetes: Metro Barcelona