Barcelona i Àrea
Anna Grau, diputada al Parlament de Ciutadans
Foto: Anna Grau, diputada al Parlament de Ciutadans | ACN
Eleccions Municipals

Anna Grau es presentarà a les primàries de Ciutadans per l'alcaldia de Barcelona

Anna Grau, diputada al Parlament de Ciutadans
Foto: Anna Grau, diputada al Parlament de Ciutadans | ACN

Anna Grau, la diputada al parlament de Ciutadans, es presentarà a les primàries per a l'alcaldia de Barcelona.

Per què és important? El passat 24 d'octubre, Luz Guilarte va renunciar a ser regidora de Ciutadans i també a ser candidata a les eleccions a l'alcaldia de la capital catalana del 2023.

Al detall: Anna Grau es presentarà a les eleccions Municipals de Barcelona, i assegura que "fa un acte d'entrega a Ciutadans".

  • La diputada ha relatat que ha conversat amb tots els membres del grup per reconduir la situació. Ha afegit també que amb Paco Sierra no va ser possible conversar, i per aquesta raó el partit va decidir expulsar-lo de la formació.

Què ha dit? La diputada de Ciutadans ha relatat que...

  • "Em poso humilment a la disposició del partit i de tots els votants per a fer un salt cap al retrobament i la confiança".
  • "Hi ha una situació inesperada a l'Ajuntament de Barcelona. Teníem una candidatura que ha estat dinamitada pel destí. És greu i algú ha de fer un pas al capdavant", ha explicat la diputada a una entrevista de La Vanguardia.

A més: Anna Grau ha declarat que confeccionarà la seva candidatura parlant i escoltant a tothom, ja que considera que un dels problemes que ha tingut el partit es que "s'ha escoltat poc", i afegeix que el seu compromís es fer una candidatura independent.

  • La diputada descarta una coalició amb el PP, Valents o Vox i defineix Colau com a una "línea vermella": "El que ha passat amb el PP o amb Valents exclou qualsevol coalició electoral de bona fe. A la volta de les urnes, li puc donar el vot a qualsevol proposta. L'única línia vermella és Colau".