Barcelona i Àrea
Escena del segrest a Barcelona
Foto: Escena del segrest a Barcelona | Principal
Successos

Decreten presó pels tres detinguts pel segrest al carrer d’Amigó

Temps de lectura: 1 minut
Escena del segrest a Barcelona
Foto: Escena del segrest a Barcelona | Principal

Un jutge ha acordat aquest diumenge enviar a presó preventiva els tres detinguts pel segrest divendres passat al carrer d’Amigó, a Sarrià, d’un home i una dona als quals reclamaven el pagament d’un deute, i que van ser alliberats pels Mossos d’Esquadra.

Què en sabem? Segons han informat fonts properes al cas, els tres detinguts, de nacionalitat xinesa igual que les dues víctimes, han comparegut aquest diumenge en un jutjat de Barcelona, que ha decidit enviar-los a presó preventiva.

D'on venim? Els fets van passar divendres passat, quan els Mossos van alliberar a la nit un home i una dona que havien estat segrestats en un pis del carrer Amigó, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

Les raons: La principal hipòtesi dels investigadors és que, amb el segrest, els detinguts pretenien cobrar un deute -per una quantitat que superaria els 300.000 euros-, que havien contret les dues víctimes.

  • Les dues víctimes s’han mostrat fins al moment esquives a l’hora de col·laborar amb els investigadors per aclarir els fets, segons les fonts.