Barcelona i Àrea
Ronda Litoral de Barcelona
Foto: Ronda Litoral de Barcelona | ACN
Barcelona

Mor un turista en caure per un pont de la Ronda Litoral després de ser atracat

Temps de lectura: 1 minut
Ronda Litoral de Barcelona
Foto: Ronda Litoral de Barcelona | ACN

Un turista ha caigut aquesta matinada per un pont que travessa la ronda Litoral de Barcelona després de ser atracat. L'home ha mort hores més tard a l'Hospital del Mar.

Al detall: El turista s'hauria precipitat després que uns lladres l'intentessin atracar forcejant-lo al pont de la Ronda Litoral, segons La Vanguardia.

Què ha passat? Els fets haurien passat de matinada, quan al 112 han rebut l'avís de la baralla a les 6 h, i quan els serveis d'emergència s'han acostat perquè l'home era ferit, estès enmig de la carretera. Això sí, cap vehicle l'hauria atropellat.

  • L'atracament hauria passat prop de la sortida 23 de la ronda litoral, al districte de Sant Martí, molt proper a la platja de Nova Icària i al costat d'un McDonald's.
  • Les quatre unitats terrestres del SEM l'han traslladat a l'Hospital del Mar, uns quilòmetres més enllà, on ha acabat perdent la vida a causa de la fatídica caiguda al buit.

En profunditat: Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets i intentar trobar els agressors. A més, estan revisant les diverses càmeres que hi ha a la Ronda Litoral per buscar imatges dels lladres.

  • Els investigadors volen esclarir la seqüència dels fets: si l'home cau pel forcejament amb els lladres o si és llançat de forma intencionada pels atracadors. La policia catalana no descarta cap de les hipòtesis primeres.
Etiquetes: Barcelona Successos