Barcelona i Àrea
Mossos d'esquadra durant l'operatiu
Foto: Mossos d'esquadra durant l'operatiu | Mossos d'esquadra
Barcelona

Detenen quatre lladres per una onada de robatoris a botigues d'Horta-Guinardó

Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'esquadra durant l'operatiu
Foto: Mossos d'esquadra durant l'operatiu | Mossos d'esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir els dies 14 i 15 de març quatre lladres multireincidents -que acumulaven prop de 100 antecedents- per una onada de robatoris amb força en establiments del districte d'Horta-Guinardó de Barcelona.

Al detall: Els delinqüents, d'entre 22 i 42 anys, estan acusats de 13 assalts a supermercats, fleques, perruqueries, restaurants i cafeteries, durant els primers dos mesos del 2023.

En profunditat: Els delinqüents forçaven les persianes dels establiments de matinada i recercaven principalment diners en efectiu de les caixes enregistradores.

  • Aquests fets van crear molta alarma entre el teixit comercial de la zona ja que, a banda del robatori, l'assalt provocava una sèrie de danys que impedia moltes botigues obrir l'endemà dels fets.

Què en sabem? La policia va iniciar una sèrie de gestions d'investigació a través de la visualització d'imatges de càmeres de seguretat i de patrullatge intensiu de paisà a la zona que van permetre la identificació dels presumptes autors.

  • Tots els robatoris tenien un mateix denominador comú que consistia en actuar quan els locals estaven tancats al públic -generalment de matinada- i accedir-hi després de forçar-ne les persianes.
  • Un cop a l'interior, principalment feien recerca de diners en efectiu, de dispositius electrònics com telèfons mòbils, càmeres, ordinadors portàtils i també de bosses de mà que poguessin contenir diners o objectes de valor.
Etiquetes: Successos Barcelona