Barcelona i Àrea
Fotografia de la piscina de boles del museu Ikono Barcelona
Foto: Fotografia de la piscina de boles del museu Ikono Barcelona | Ikono Barcelona
Cultura

Ikono: El museu de Barcelona on fer-te les fotos i tiktoks més originals

Temps de lectura: 2 minuts
Fotografia de la piscina de boles del museu Ikono Barcelona
Foto: Fotografia de la piscina de boles del museu Ikono Barcelona | Ikono Barcelona

Obre les seves portes el museu immersiu Ikono Barcelona. Es tracta d'un nou concepte de museu on l'objectiu no és veure quadres o escultures, és a dir, ser l'observador. Tot el contrari. Ikono fa de l'usuari el protagonista de l'obra. Ofereix escenaris únics per crear contingut per xarxes socials: una piscina de boles, recreacions d'espais de videojocs, carrers emblemàtics i una llarga llista d'escenaris amb què interactuar i deixar anar la imaginació.

Per què és important? Ikono trenca amb la idea tradicional de museu i en comptes de fer dels usuaris actors passius, els situa al centre de la narrativa. Aquest nou espai il·lustra, una vegada més, l'impacte que les xarxes socials tenen en la societat i el seu funcionament.

En detall: La visita dura una hora i compta amb més de 10 sales i instal·lacions immersives i artístiques. Està permès interaccionar amb els espais per poder deixar anar la imaginació i la creativitat.

  • Diferents  tiktokers i influencers de la ciutat ja s'han fet ressò d'aquest nou museu tot donant idees i inspiració als seus seguidors.

Background: No és l'únic museu d'aquestes característiques a la ciutat. Ja fa anys que existeixen museus trencadors amb la idea clàssica de galeria d'art. 

  • El museu de les il·lusions de Barcelona és un exemple que fa de l'espectador, l'actor. Es tracta d'un conjunt de pintures en 3D, il·lusions òptiques i espais amb què interaccionar on fer-se fotografies úniques.
  • Un altre exemple és el 'The Set Lab', un seguit d'escenaris en què posar i gravar de les formes més originals per crear contingut original.

On? Ikono Barcelona es troba a l'última planta del Centre Comercial Arenas, a la Plaça Espanya de Barcelona.

Quan? Estarà obert fins al febrer de 2024.

Quant? Les entrades es poden adquirir  online per un preu de 18 euros el tiquet.

  • S'ha de reservar per hora i cal arribar sempre 10 minuts abans de l'hora reservada.

@arenasdebarcelona IKONO EN BARCELONA📍 #ikonobarcelona #planesenbarcelona #planesbarcelona #planazo #quehacerenbarcelona #planesenbarcelona #barcelonacity #plazaespanya #barcelonacentro #planesconniños #planesconamigos #ikono ♬ sonido original - Arenas de Barcelona