Barcelona i Àrea
Manifestació contra les agressions sexuals al centre comercial Màgic de Badalona
Foto: Manifestació contra les agressions sexuals al centre comercial Màgic de Badalona | ACN
Igualtat

Clam contra les violacions al Màgic de Badalona: "El que passa no és normal"

Temps de lectura: 1 minut
Manifestació contra les agressions sexuals al centre comercial Màgic de Badalona
Foto: Manifestació contra les agressions sexuals al centre comercial Màgic de Badalona | ACN

Al voltant de 200 persones s'han manifestat aquest dissabte 29 d'abril a Badalona per denunciar les agressions sexuals que han tingut lloc darrerament al centre comercial Màgic.

Per què és important? El conegut centre comercial badaloní està en qüestió per les diverses violacions que han transcendit que s'han produït al seu interior; agressions sexuals contra menors i en grup.

A fons: La protesta ha arrencat a les 12:30 a la plaça de la Vila i ha acabat dues hores més tard just davant del Màgic.

  • Amb crits de 'Als centres comercials, el que passa no és normal', 'Alcalde, escolta, volem una resposta' o ''Sola, borratxa, vull arribar a casa', els manifestants han volgut mostrar el seu suport a les víctimes i criticar "l'abandonament institucional" per part de l'Ajuntament.

Què diuen? El Comitè de Mares i el Sindicat d'Estudiants han denunciat que el consistori els ha "donat l'esquena" i, en canvi, ha "protegit els interessos" del centre comercial.

D'on venim? Des que la família d'una nena d'11 anys va denunciar haver patit una violació grupal al Màgic, els Mossos d'Esquadra investiguen altres casos. 

  • El cas de la primera denúncia és ben complex, donat que els agressors van gravar els fets i van difondre el vídeo, i va ser el germà de la víctima qui va donar la veu d'alarma quan el va veure. Arran d'això, l'han amenaçat de mort, fins al punt de necessitar protecció de la policia per anar a l'escola.