Barcelona i Àrea
El pati interior de l'Hotel Peninsular
Foto: El pati interior de l'Hotel Peninsular | Hotel Peninsular
Barcelona

El pati secret de Barcelona viral a TikTok: és perfecte per fer-hi fotos

Temps de lectura: 2 minuts
El pati interior de l'Hotel Peninsular
Foto: El pati interior de l'Hotel Peninsular | Hotel Peninsular

Tiktok és la plataforma perfecta per trobar-hi recomanacions i descobrir nous espais a qualsevol ciutat del món. Ara, un pati secret de Barcelona s'ha fet viral pel seu encant i detalls. Es tracta del pati interior de l'Hotel Peninsular, un espai públic on hi pots anar a llegir, fer fotografies, descansar, i evadir-te de la ciutat.

Per què és important? El pati no només llueix per la seva decoració i pau, sinó que a més se situa en un edifici històric construït l'any 1730.

En detall: L'espai té un espectacular sostre de vidre que deixa passar la llum de forma delicada i protegeix en cas de pluja.

  • La decoració té tocs modernistes que s'han conservat al llarg de tots els seus anys de vida.
  • Té plantes penjant de les balconades que llueixen l'entorn de forma única.

Què fer? Si t'agrada fer fotografies originals i diferents, el pati de l'Hotel Peninsular és perfecte per deixar volar la imaginació. Aprofita la peculiar decoració, on hi ha elements com una banyera integrats en l'espai, i les escales, taules i cadires, per fer unes fotografies que no passaran desapercebudes.

  • Agafar un cafè i berenar en alguna de les cafeteries de la vora i passar una estona relaxada mentre menges també és un gran pla.
  • Un llibre sempre és bona companyia i l'ambient et permetrà endinsar-te en la lectura com mai.

@americansocks #secretlocation in #barcelona #raval #hotelpeninsular #photoshoot #shooting #scouting #coolplaces #americansocks ♬ Amour plastique - Videoclub

Història: La primera funció de l'edifici va ser la de convent per a l'orde de Sant Agustí. Més endavant, l'any 1868 va passar a ser un restaurant, el Restaurant Great Inn Peninsular. Finalment, l'any 1875 va esdevenir hotel.

On? L'Hotel Peninsular està situat al carrer Sant Pau número 34, prop del Gran Teatre del Liceu i de les Rambles.

  • Per arribar-hi, pots aprofitar per fer un passeig per la ciutat i anar caminant tranquil·lament.
  • Si prefereixes el transport públic, la línia 3 de metro és la que deixa més a prop, concretament, la parada de Liceu.

@barcelonalives Un hotel que esconde unos jardines colgantes en un patio interior. Esto se lo vi a @Como Mola Barcelona hay que acreditar si descubres un sitio por alguien no como otrxs con miles de seguidores and i oop. El hotel peninsular es de 1876 y está en la c/sant pau, a 4 pasos de #lasramblasdebarcelona y si subís a la primera planta, os encontraréis con un precioso 💖 #patiointerior con #plantas colgantes en plan #jardinesdebabilonia ojalá cuando viajara a otros países me encontrara estas preciosidades y a buen precio😅➡️#siguenoseninstagram💞 barcelona.lives #barcelona #barcelonahotel #lugaresbarcelona #hotelesbarcelona #lugaresbonitos #lugaresescondidos #barcelonasecreta #cosasdebarcelona #bcntiktok #tiktokbcn #viralbarcelona #viralbcn #viral #bcn #parati #foryou ♬ Amélie Theme (Comptine D'un Autre Été, L'Après-Midi) - Brooklyn Duo

A més, et proposem altres plans gratuïts que pots fer a Barcelona: