Barcelona i Àrea
Parc Torreblanca
Foto: Parc Torreblanca
Barcelona

El parc poc conegut a 20 minuts de Barcelona: té laberint i un llac encantador

Temps de lectura: 3 minuts
Parc Torreblanca
Foto: Parc Torreblanca

El ritme frenètic de Barcelona pot resultar estressant. Per sort, la capital catalana compte amb diferents espais, dins i fora de la ciutat, que permeten desconnectar i evadir-se durant uns minuts, unes hores o durant tot el dia sencer. Un exemple és aquest parc amb laberint i un llac encantador, el parc urbà més impressionant de Barcelona. 

En detall: Vols escapar-te a un parc idíl·lic amb jardins romàntics, un laberint de vegetació i un gran llac, a menys de 20 minuts de Barcelona? T'expliquem quin serà a partir d'ara el teu parc preferit. 

  • El Parc de Torreblanca està situat entre els termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i a tocar de Sant Feliu de Llobregat. La seva localització ha fet que el parc sigui un lloc privilegiat per les tres ciutats i s'ha convertit en el parc central. 

Què puc fer? El Parc Torreblanca era part de la casa senyorial dels marquesos de Monistrol. El palau on vivien es va enderrocar l'any 1950 a causa dels danys causats per la Guerra Civil. Actualment, el parc, propietat municipal, està obert a tot el públic i de manera gratuïta. 

  • Dins del parc hi pots trobar el magnífic jardí romàntic que data de finals del segle XIX i que introdueix als visitants a un món ple d'encant i misteri. El seu disseny es basa a imitar les formes i els elements de la natura, amb grutes, illes, coves, llacs, i salts d'aigua, envoltats d'una vegetació diversa que converteix l'espai en una de les parts més impressionants del parc. 
  • Un altre dels principals atractius és el laberint fet de vegetació que hi ha dins del recinte, que no té res a envejar al laberint d'Horta. 
  • A més, el parc té un llac de més de 12 hectàrees impressionant. 
  • El parc és el lloc d'acollida de diferents animals. S'hi poden trobar ànecs, oques de granja, tortugues, conills, galls dindis i lloros. 

@sincoordenadas Parque súper bonito a 20min de #Barcelona. 📍¿Lo conocíais? Tiene un lago, una pequeña cascada y hasta un laberinto 🙈 #visitbarcelona #barcelonatiktok #barcelonacity #barcelonasecreta #bcn ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

A més, un dels altres atractius del parc és que s'ha mantingut la traça dels antics camps de la finca amb una estructura de grans trapezis que envolten els jardins. 

  • Cada diumenge, els agricultors del Parc Agrari del Baix Llobregat instal·len un mercat de fuita i verdura dins del parc, i ofereixen els millors productes de la zona. 

Com arribar-hi? El parc es troba entre els tres municipis de Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat, just al costat de la ciutat Esportiva Joan Gamper. 

  • Des del centre de Barcelona es pot arribar en menys de 20 minuts amb vehicle privat. 
  • Una de les millors opcions és agafar el Tram. Just davant del parc hi passa una de les línies del transport públic. Des de la plaça Francesc Macià, agafant la línia T3 del Tram, pots arribar als jardins en menys de 40 minuts.
  • Consulta el mapa del Parc de Torreblanca per poder veure tots els racons i la gran extensió d'aquest lloc màgic. 

Plans similars: Et proposem altres plans gratuïts que pots fer a Barcelona:

Etiqueta: Barcelona