Barcelona i Àrea
Parc de la Trinitat
Foto: Parc de la Trinitat | Ajuntament de Barcelona
Oci

El parc de Barcelona amb barbacoes públiques al que pots arribar amb metro

Temps de lectura: 2 minuts
Parc de la Trinitat
Foto: Parc de la Trinitat | Ajuntament de Barcelona

Situat enmig d'un dels nusos viaris més importants de Barcelona, aquest parc és un lloc excepcional que ofereix moltes possibilitats: pistes esportives i de modelisme, una gran àrea de pícnic amb barbacoes d'accés lliure i un hort urbà.

En detall: Parlem del parc de la Trinitat obra de l'estudi d'arquitectura Roig i Batlle i que ofereix al visitant l'oportunitat de poder realitzar diverses activitats.

Què s'hi pot fer?

Cal passejar-hi per descobrir els diferents racons que conté:

  • Cap a la dreta hi ha la part més paisatgística, que es pot contemplar en el seu conjunt des del passeig ample que hi ha a la part més elevada del parc.
  • A l’esquerra de l’entrada principal hi ha un amfiteatre polivalent que acaba on comença el canal del parc i unes escales que permeten accedir a la gran zona de descans on trobarem les pistes esportives i l'àrea de pícnic.
  • Es tracta d'una de les pistes poliesportives més grans que estan al costat d'una de les millors àrees de pícnic de Barcelona i és que disposen de barbacoes d'accés lliure.
  • Una mica més enllà de la zona esportiva hi ha un hort urbà, amb una superfície de 2.400 m² i disposa d’un total de 61 parcel·les que conreen jubilats del barri.

A més: Una de les parts del parc que no et pots perdre és l'escultura dels Cavalls desbocats, de Josep Ros (1993). Un gran fris que retalla el perfil de 15 cavalls que corren salvatges sobre la gespa.

Com s'arriba al parc de la Trinitat?

Arribar al parc de la Trinitat és tan senzill com agafar la línia 1 del metro i baixar a l’estació de Trinitat Vella, ja que l’accés principal és davant de la sortida del metro, a l’altre costat d’una petita placeta interior que fa d’avantsala d’aquest espai verd.

Horaris del parc

  • El parc de la Trinitat obre de l'1 de novembre al 31 de març cada dia de 10:00 a 19:00.
  • En el període de l'1 d'abril al 31 d'octubre, obren cada dia de 10:00 a 21:00.

Altres parcs de Barcelona

Barcelona té molts més parcs que valen la pena conèixer. A Principal ja te n'hem parlat d'uns quants.

Etiqueta: Barcelona