Barcelona i Àrea
Parc de Diagonal Mar
Foto: Parc de Diagonal Mar | Ajuntament de Barcelona
Oci

El parc immens de Barcelona amb un llac i tobogans gegants

Temps de lectura: 3 minuts
Parc de Diagonal Mar
Foto: Parc de Diagonal Mar | Ajuntament de Barcelona

Jocs infantils, tobogans, taules de ping-pong, pistes de bàsquet i futbol i una zona esportiva, entre d'altres. Tot plegat es troba al Parc de Diagonal Mar, un espai perfecte per anar i gaudir amb els més petits.

Què en sabem? Diagonal Mar és el segon parc més gran de Barcelona. És un espai immens i assolellat, diàfan, absolutament accessible, on l'aigua d'un gran llac comparteix protagonisme amb turons coberts de gespa.

Què podem trobar al Parc de Diagonal Mar?

  • Els Turons coberts de gespa i grans parterres plens de vegetació ordenats al voltant d’un gran llac de més d’una hectàrea són els protagonistes, per on es pot passejar.
  • Al centre del llac, una part del terreny s’endinsa dins l’aigua. És el lloc on acostumen a niar o a prendre el sol les aus aquàtiques que l’habiten.
  • A la dreta de la llenca d’aigua hi ha petits turons coberts de gespa. El més alt és la muntanya màgica. Coronada per una tanca vegetal, es pot arribar al cim per un caminet de rajoles que surt del darrere del turó.
  • A l’altre extrem d’aquesta gran peça, un pont molt ample de fusta -s’hi pot circular en bicicleta- comunica les dues ribes del llac.

Els tobogans gegants, els grans protagonistes

El Parc de Diagonal Mar acull una zona de jocs infantils amb moltes possibilitats, però sense cap dubte, l'atracció estrella és la Muntanya Màgica. Aquesta zona del parc és la que acull diferents tobogans gegants on els nens i nenes es poden divertir. Aquestes infraestructures són amples i permeten que es puguin tirar tots els amics junts.

  • Els més petits poden accedir als tobogans per les escales, pel mateix tobogan o per una zona adaptada i més tova que hi ha entre tots ells.
  • A més, hi ha tobogans de totes mides, inclinacions i longituds per adaptar-se a tothom.

Horaris del parc

Quan? El Parc de Diagonal Mar obre de l'1 de novembre al 31 de març cada dia de 10:00 a 19:00. Mentre que de l'1 d'abril al 31 d'octubre també es troba obert cada dia, però de 10:00 a 21:00.

Com s'arriba al Parc de Diagonal Mar?

On? Ocupa una àrea de més de 340.000 m², delimitada pels carrers de Llull, Josep Pla i la Selva de Mar, pel Parc Lineal Garcia Fària i pel tram final de l’avinguda Diagonal.

Com arribar? Hi ha diverses alternatives:

  • La parada de metro més propera és la de Selva de Mar de la línia L4.
  • També es pot arribar amb el Tram amb la línia T4 i baixar a la parada més propera que també és Selva de Mar.
  •  Pel que fa a les opcions amb bus hi ha: B20, 7, B25 i H16.
Etiqueta: Barcelona