Barcelona i Àrea
Sagrada Família
Foto: Sagrada Família | Twitter / @sagradafamilia
Cultura

Com entrar gratis a la Sagrada Família? Sortegen 9.000 entrades per visitar-la

Temps de lectura: 2 minuts
Sagrada Família
Foto: Sagrada Família | Twitter / @sagradafamilia

Amb motiu de les festes de Santa Eulàlia, la Sagrada Família sortejarà 9.000 entrades per visitar el temple gratuïtament.

Per què és important? La Sagrada Família atrau multituds de visitants, i la seva impressionant estructura interior és un dels elements que convida a persones de tot el món a apropar-se al temple de Gaudí per contemplar la seva sorprenent arquitectura.

En detall: El temple de l'arquitecte Antoni Gaudí celebrarà les festes de Santa Eulàlia amb dues jornades de portes obertes amb el sorteig d'entrades gratuïtes.

  • Cada guanyador rebrà quatre entrades. Si resultes ser una de les persones guanyadores, accediràs en el dia i la franja horària seleccionats, però l'hora exacta d'accés s'indicarà a les entrades que rebràs per correu electrònic.

Quan es podrà visitar gratuïtament?

Els dies escollits per la jornada de portes obertes seran el cap de setmana del 10 i l'11 de febrer.

  • Hi ha dos torns: de 15:00 a 16:30 o de 16:30 a 17:30.

Com aconseguir entrades per la Sagrada Família?

Totes les persones interessades poden inscriure's al sorteig a través d'un formulari disponible al web de la Sagrada Família.

  • Ho poden fer a partir d'aquest dilluns 29 de gener i fins al 4 de febrer de 10:00 a 21:00.

Quan s'anuncien els guanyadors?

El sorteig tindrà lloc el mateix diumenge 4 a partir de les 21:00, i el dilluns 5 es podrà consultar la llista de les persones guanyadores a la pàgina web.

El truc definitiu: entrada gratuïta per a tot el públic

Si no aconsegueixes entrades gratuïtes en aquest sorteig, hi ha altres trucs que et poden permetre visitar el temple gratis.

  • Tots els diumenges la Basílica de la Sagrada Família celebra una missa a les 9:00 del matí amb entrada lliure. El temple obre les portes a les 8:30 del matí.
  • S'accedeix a l'interior del temple per la façana de la Nativitat al carrer de la Marina. Es recomana anar-hi amb temps, cap a les 8:00 del matí, ja que es creen cues llargues.
Etiquetes: Cultura Barcelona