Cultura i Pantalles
Musical  'Cantando bajo la lluvia'
Foto: Musical 'Cantando bajo la lluvia' | Premis Butaca
Musicals

Neixen els 'Premis Teatremusical.cat', especialitzats en teatre musical a Catalunya

Musical  'Cantando bajo la lluvia'
Foto: Musical 'Cantando bajo la lluvia' | Premis Butaca

Els premis Teatremusical.cat celebraran el 21 de novembre la primera gala a la Sala Aquarella de Barcelona, uns guardons especialitzats en el teatre musical català.

Per què és important? Els premis Teatremusical.cat pretenen donar visibilitat i fer valdre la feina que es fa en el sector escènic tot reconeixent l'excel·lència del gènere musical.

Què sabem? Enguany és la primera gala dels premis Teatremusical.cat.

  • El 12 de setembre es van anunciar els nominats del premi, coincident amb el 6é aniversari del web Teatremusical.cat
  • Més de 60 nominats han estat votats per un jurat professional i relacionat amb el teatre musical.
  • Els muntatges més nominats són 'Company', amb dotze candidatures; 'Cantando bajo la lluvia', amb 11; 'Billy Elliot', amb vuit; '¡Chakapum!', amb sis, i 'Adéu Arturo', amb cinc.

En detall: Teatremusical.cat és l'única pàgina web catalana especialitzada en teatre musical. Neix el 12 de setembre de 2016 i en només un any es posiciona com a referent en la informació especialitzada en l'àmbit teatral.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de teatremusical (@teatremusical.cat)

En profunditat: La gala estarà presentada per Estanis Aboal, Ester Bartomeu, Roser Batalla, Àngels Gonyalons, Carlos Gramaje, Marc Rosich i Mone Teruel. 

  • Comptarà amb les actuacions d’alguns dels espectacles que estan en cartell aquesta temporada com ‘Golfus de Roma’, ‘El poliamor és així (de complicat)’, ‘Pretty Woman’, ‘Ojos verdes’ i una suit al piano interpretada per l’Albert Guinovart.