Cultura i Pantalles
Música

Et deixo la mà: Primera cançó de la Mariona, guanyadora d'"Eufòria"

Et deixo la mà és la primera cançó de la Mariona Escoda, la guanyadora del programa Eufòria de TV3 que va captivar l'audiència amb la seva veu.

Per què és important? Altres concursants ja han publicat els seus primers treballs, però el de la guanyadora era el més esperat pels fans del programa que la van seguir des del primer dia.

En profunditat: Et deixo la mà és un treball que combina cançó i videoclip.

  • És una cançó empoderadora que parla de l'evolució de la cantant com a artista i com a dona.

Com és? Nombrosos cors, un bombo, un piano, guitarres acústiques i sintetitzadors acompanyen la cantant en la seva música mentre canta sobre la seva evolució artística.

Què ha dit? “La Mariona d'ara li "deixa la mà" a la Mariona d'abans (sobretot pre-Eufòria) perquè estava plena d'inseguretats i havia passat males ratxes per culpa d'aquestes i altres problemes que ara ha aconseguit solucionar”, han assenyalat des de Música Global.

  • "Estic posant molt d’amor en aquest nou projecte, en el que m’acompanya Música Global, i només tinc ganes de donar-vos les gràcies a tooot@s vosaltres per fer-me viure aquest somni!" Ha escrit la Mariona a la seva web.

Previsions: El dia 16 d'abril a la Sala Paral·lel 62 de Barcelona es farà el concert de presentació d'aquesta creació, organitzat per The Project.

Etiquetes: Televisió Música