Cultura i Pantalles
Escena de la sèrie 'La última'
Foto: Escena de la sèrie 'La última' | Disney +
Sèries

Aitana debuta com a actriu a la sèrie 'La última'

Escena de la sèrie 'La última'
Foto: Escena de la sèrie 'La última' | Disney +

Avui s'estrena la sèrie 'La última', protagonitzada per la cantant Aitana Ocaña i l'actor Miguel Bernardeau, a la plataforma Disney +. 

Per què és important? Aitana Ocaña és la primera vegada que protagonitza una sèrie i ho fa d'una manera molt especial, amb la seva actual parella Miguel Bernardeau. 

  • 'La última és la primera sèrie espanyola de Dinsey +

Què sabem? 'La última' és una sèrie romàntica que narra la història d'amor de la Candela, interpretada per l'Aitana Oacaña, i en Diego, interpretat per en Miguel Bernardeau, que tracta temes com la complicitat, la maduresa, la lluita al canvi, l'amor, la superació l'amistat. 

  • La Candela és una noia que treballa a una empresa logística mentre persegueix el seu somni de convertir-se en cantant. 
  • La seva vida canvia quan un executiu d'una discogràfica l'escolta cantant en un bar. 
  • A la mateixa nit, la Candela es retroba amb en Diego, el seu antic company de l'institut, que ara és boxejador professional. 

>

A més: També formen part de l'elenc: Luis Zahera, Jorge Motos, Sandra Cervera, Jorge Perugorría, Óscar de la Fuente, David Castillo i Esther Ortega. 

Què diuen? La vicepresidenta de producció original de Disney+ a Espanya, Sofía Fábregas, ha afirmat que "'La última' reforça l'ambiciós projecte de la producció original de Disney+ al nostre país. Hem reunit un potent equip creatiu i artístic per a explicar una història que sabem que connectarà amb els  espectadors tant del nostre país com els de la resta del món”.

  • “Poder comptar amb el talent d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau, totes dues icones generacionals amb un gran prestigi en els seus àmbits professionals, és un autèntic privilegi” ha conclòs Fábregas.