Cultura i Pantalles
estrenes

Entrades d’Avatar 2: com comprar-les i en quins cinemes es projectarà

El pròxim divendres 16 de desembre és una data marcada al calendari pels fans de les pel·lícules d'acció i fantasia. 'Avatar: el sentit de l'aigua', la segona part de la saga creada per James Cameron, promet ser el gran blockbuster de l'any i espera superar la seva predecessora del 2009.

Per què és important? El film és un dels més costosos de la història. Segons informen diferents portals experts en cinema, el llargmetratge podria haver costat entre 350 i 400 milions de dòlars. Per això, s'espera que la seva recaptació en taquilla sigui molt alta. També, dins la cultura pop, Avatar ha marcat un abans i un després en ser la pel·lícula més taquillera de la història amb gairebé 3 mil milions de dòlars.

On aconseguir entrades: La pel·lícula es podrà veure el pròxim divendres 16 de desembre a totes les grans sales de cinema catalanes. També, en la majoria d'aquestes, ja es pot fer la pre compra i reservar una entrada per la data d'estrena.

  • Als cinemes Full del centre comercial Splau hi ha una promoció especial durant el dia de l'estrena en què regalen un pòster de la pel·lícula si els espectadors venen vestits de color blau

A més, la pel·lícula es pot veure doblada al català en la majoria de sales del país, però amb retard. És a dir, divendres 16 de desembre s'estrenarà als cinemes en castellà i en alguns punts hi haurà l'opció del català. A mesura que avancin les setmanes, més sales incorporaran el català a la seva cartellera. Per saber l'horari de l'estrena en català podeu clicar aquí.

Al detall: 'Avatar: el sentit de l'aigua' entra en la prestigiosa llista dels films més llargs de 3 hores. En concret, el llargmetratge té una durada de 190 minuts, 3 hores i 10 minuts. Supera en gairebé mitja hora la seva predecessora que va ser de 162 minuts.

Què més: Entre la primera i la segona part de la saga 'Avatar' han passat 13 anys. El seu director, James Cameron, ja ha tranquil·litzat a tots els seus fans i ha confirmat la data d'estrena de les pròximes entregues:

  • Avatar 3: 'The Seed Bearer'. 20 de desembre de 2024.
  • Avatar 4: 'The Tulkun Rider'. 18 de desembre de 2026.
  • Avatar 5: 'The Quest for Eywa'. 22 de desembre de 2028.

Tot i que ja s'han anunciat les tres pròximes entregues que seguiran engrandint la saga dels Na'vi. El seu director no ha descartat expandir aquest univers i seguir amb una setena i vuitena entrega.

Sinopsi: La pel·lícula se situa més de 10 anys després dels fets d''Avatar' i comença explicant la història dels Sully que han format una família i fan tot el possible per estar junts. No obstant això, han d'abandonar la seva llar i explorar les regions de Pandora per salvar el seu planeta i lluitar contra una antiga amenaça.

Etiqueta: Cinema