Cultura i Pantalles
Seu de Netflix a California
Foto: Seu de Netflix a California | John G. Mabanglo / EFE
Netflix

Netflix abaixa preus a alguns usuaris: arribarà a Espanya?

Temps de lectura: 1 minut
Seu de Netflix a California
Foto: Seu de Netflix a California | John G. Mabanglo / EFE

Els usuaris de Netflix van explotar contra la plataforma per acabar amb els comptes compartits. Davant d'aquesta mesura, molts usuaris han amenaçat de marxar de la companyia.

Què en sabem? La companyia, per ara, no ha reculat sobre aquesta mesura, però sí que ha obert descomptes en els països on es va aplicar primer aquesta decisió restrictiva.

  • És per això que el servei ha anunciat que alguns territoris de Llatinoamèrica tindran unes tarifes mensuals molt més baixes des del 13 de febrer.

Amb xifres: Els nous preus comparats amb els antics són els següents:

  • Bolívia, Cuba, Veneçuela, Nicaragua i Paraguai: tarifa bàsica (3,99 dòlars; abans 7,99); estàndard (5,99 dòlars, abans 10,99) i prèmium (7,99 dòlars i abans 13,99).
  • El Salvador, República Dominicana, Hondures, Equador i Guatemala: tarifa bàsica (4,99 dòlars; abans 7,99); estàndard (7,99 dòlars, abans 10,99) i prèmium (10,99 dòlars i abans 13,99).
  • Panamà: tarifa bàsica (4,99 dòlars; abans 8,99); estàndard (8,99 dòlars, abans 12,99) i prèmium (12,99 dòlars i abans 15,99).

A la pràctica: Segons ha informat Netflix, el descompte no afectarà l'accés de totes les pel·lícules i sèries disponibles de la plataforma.

Què esperar? És difícil pensar que Netflix prengui aquesta decisió d'abaixar preus a Espanya, ja que aquí fa temps va presentar una opció més barata amb anuncis.