Cultura i Pantalles
Públic assistent assegut a la platea del cinema Aribau
Foto: Públic assistent assegut a la platea del cinema Aribau | Ajuntament de Barcelona
Cinema

Totes les estrenes que arriben aquest cap de setmana als cinemes

Temps de lectura: 5 minuts
Públic assistent assegut a la platea del cinema Aribau
Foto: Públic assistent assegut a la platea del cinema Aribau | Ajuntament de Barcelona

Els divendres són dies d'estrenes. T'expliquem quines són les estrenes d'aquest cap de setmana als cinemes catalans perquè no et perdis cap novetat.

A la pràctica: Si vols anar a veure algunes d'aquestes pel·lícules a Barcelona d'una manera més econòmica, també pots acudir a les sales de cinema el dia de l'espectador.

  • Sempre que no sigui festiu o vigília de festiu, el dia de l'espectador és els dimecres als cinemes del Grup Balañà i als Cinesa; els dimecres i dilluns als Renoir; dimecres als cinemes Girona i diumenges i dilluns als Verdi.

A continuació, et detallem les estrenes d'aquest cap de setmana.

JOHN WICK 4 (Chad Stahelski)

JOHN WICK 4 | JOHN WICK 4

Sinopsis: John Wick (Keanu Reeves), llegendari assassí retirat, torna de nou a l'acció impulsat per una incontrolable cerca de venjança. Aquest cop John haurà de lluitar contra assassins més imponents, i per això haurà de portar les seves habilitats al límit si vol mantenir-se viu.

  • Per poder guanyar la seva llibertat, Wick haurà d'enfrontar-se a un nou rival amb moltes aliances arreu del món, capaç de convertir antics amics en enemics.

65 (Scott Beck, Bryan Woods)

65 | 65

Sinopsis: Després d'un catastròfic accident en un planeta desconegut, el pilot Mills (Adam Driver) descobreix ràpidament que realment està atrapat a la Terra, però fa 65 anys.

  • Ell i Koa (Ariana Greenblatt) són els únics supervivents i hauran d'aconseguir que els rescatin a través d'un camí ple de perilloses criatures prehistòriques.

EL HOTEL DE LOS LÍOS (Ana Murugarren)

El hotel de los líos | El hotel de los líos

Sinopsis: És una comèdia familiar protagonitzada per José Mota i Pepe Viyuela, acompanyats en aquesta ocasió per Paz Padilla, Diego Arroba 'El Cejas' i un grup de nens científics.

  • Després de fer-se càrrec d'un hotel atrotinat, comprat per error, els dos Javier Garcia viuen una nova aventura, ajudats per un grup de nens superdotats que s'allotgen a l'hotel per assistir a la Final Nacional de Talents. 

UN PASEO CON MADELEINE (Christian Carion)

Un paseo con Madeleine | Un paseo con Madeleine

Sinopsis: Madelein, de 92 anys, crida un taxi perquè la porti a la casa on viurà a partir d'ara. Charles, el conductor, accepta conduir pels llocs que van marcar la vida de la dona. A través dels carrers de París, es coneixerà al seu passat.

  • Aquest trajecte farà que tots dos teixeixin una amistat que canviarà les seves vides per sempre.

MATRIA (Álvaro Gago Díaz)

Matria | Matria

Sinopsis: Ramona viu en un poble de Galícia amb el seu marit, amb qui gairebé no es comunica. Treballa en una fàbrica de conserves amb una supervisora abusiva. Dins d'un context laboral i personal tens, sempre ho sacrifica tot pel futur de la seva filla Estrella. Ara es veurà obligada a mirar cap endins i pensar que, potser, hi ha quelcom nou per viure.

CRÓNICA DE UN AMOR EFÍMERO (Emmanuel Mouret)

Crónica de un amor efímero | Crónica de un amor efímero

Sinopsis: La història d'uns amants, una mare soltera i un home casat. Tots dos es comprometen a veure's només com una aventura i no volen compartir cap mena de sentiments romàntics. Tanmateix, es veuen sorpresos per la complicitat que tenen quan estan junts.

RETORNO A SEÚL (Davy Chou)

Retorno a Seúl | Retorno a Seúl

Sinopsis: Freddie, de 25 anys, nascuda a França, torna cap a Corea del Sud, on va néixer, per retrobar-se amb els seus orígens. 

  • La jove començar a buscar els seus pares biològics en un país que no coneix i que la portarà per nous llocs i inesperats camins.

RIMINI (Ulrich Seidl)

Rimini | Rimini

Sinopsis: Explica la història de Richie Bravo, un carismàtic cantant que viu a la ciutat italiana que dona títol a la pel·lícula. La seva vida, però, farà un gran gir quan la seva mare mori i es vegi obligat a tornar a la seva Àustria natal, on el seu pare acaba de ser ingressat a un geriàtric.

SPARTA (Ulrich Seidl)

Sparta | Sparta

Sinopsis: L'Ewald va mudar-se a Romania i ara, després de deixar-ho amb la seva xicota, es trasllada a l'interior del país on inverteix els seus esforços per transformar una escola en runes en un centre recreatiu infantil.

  • Tot i això, el protagonista guarda un gran secret que ha ocultat tota la seva vida i que està apunt de veure la llum.

BENITO PÉREZ BUÑUEL (Luis Roca)

Benito Pérez Buñuel | Benito Pérez Buñuel

Sinopsis: Qui és Benito Pérez Galdós i qui és Luis Buñuel? Un viatge que va de l'enfocament clàssic, el fals documental, la no-ficció i el cinema d'animació, Benito Pérez Buñuel reunirà diversos especialistes propers als dos grans creadors universals. 

UN DIA LOBO LÓPEZ (Alejandro G. Salgado)

Un día Lobo López | Un día Lobo López

Sinopsis: La pel·lícula documental presenta la vida de Kiko Venen en el moment que va decidir donar una darrera oportunitat a la música, quan ja ho donava tot per perdut després de molts intents i precarietat. La pel·lícula vol mostrar les persones i llocs que van estar presents en el procés creatiu del disc de Veneno 'Échate un cantecito'.

LA SIRVIENTA (Pablo Moreno)

La sirvienta | La sirvienta

Sinopsis: La Lera, una dona treballadora de servei domèstic, és acusada d'un delicte. Un cop a la presó, coneix a Mihaela i a Julia, dues prostitutes amb les quals comparteix una història que va salvar les seves vides.