Cultura i Pantalles
Sala de cinema
Foto: Sala de cinema | Pexel
Cinema

Cinesa revoluciona les sales de cinema: 15,90 euros al mes sense límits

Temps de lectura: 2 minuts
Sala de cinema
Foto: Sala de cinema | Pexel

La cadena Cinesa revoluciona el mercat del cinema espanyol i llançarà una tarifa de 15,90 euros mensuals per veure totes les pel·lícules que es vulgui de forma il·limitada. 

Què en sabem? Cinesa s'apunta al carro de les tarifes mensuals, usades per les grans plataformes audiovisuals, i ofereix al seu públic un abonament per poder anar a les sales de cinema les vegades que es vulgui.

  • L'empresa ha creat una targeta que porta el nom d'Unlimited Card que estarà disponible en dos formats: l'estàndard i el deluxe. 

A la pràctica: La targeta Unlimited Standard tindrà una tarifa plana de 15,90 euros al mes i permetrà veure totes les pel·lícules que es vulgui a qualsevol sala de Cinesa a Espanya. 

  • A més, també hi ha l'opció d'escollir un abonament de 18,90 euros mensuals, el deluxe, per gaudir de les sales més exclusives de la cadena de sales de cinema. 

En profunditat: A més, la companyia també ofereix fer una tarifa anual. El preu total per 12 mesos és de 149 euros pel paquet Cinesa Standard i de 189 euros pel paquet Cinesa Deluxe.

En detall: Les dues tarifes ofereixen tot el cinema il·limitat, l'opció de pagament és mensual o anual, inclou tot el cinema d'estrena, invitacions per passes especials i un preu reduït en el Menú Clàssic, de crispetes i refresc. 

Previsions: Aquesta revolucionària manera d'anar a les sales de cinema és la primera vegada que s'aplica a Espanya. La proposta es presentarà aquest mes d'abril. 

  • Està previst que es posi en funcionament de forma gradual durant aquest mes a totes les sales de la cadena. 

Per acabar: Consulta totes les sales de cinema Cinesa que hi ha a la teva ciutat i arreu d'Espanya clicant en aquest enllaç

  • A Barcelona la cadena compta amb 7 sales repartides arreu de la capital catalana. 
  • A Espanya hi ha gairebé 450 sales. 
Etiquetes: Cinema Cultura