Cultura i Pantalles
Xavier Garcia Albiol i Frank Blanco a El Circ
Foto: Xavier Garcia Albiol i Frank Blanco a El Circ | El Circ

Albiol, el padrí sorpresa del programa 300 d'El Circ

Temps de lectura: 2 minuts
Xavier Garcia Albiol i Frank Blanco a El Circ
Foto: Xavier Garcia Albiol i Frank Blanco a El Circ | El Circ

El programa 300 d'El Circ de 8TV va anar carregat de sorpreses per al seu presentador Frank Blanco. Una d'elles va ser el convidat que va apadrinar el programa i que Blanco va haver d'esbrinar en vuit minuts a través d'un joc: Xavier Garcia Albiol. Durant l'entrevista posterior va parlar sobre la seva campanya i la denúncia d'agressió masclista per part d'una assessora del PSC.

Per què és important? El joc va ser tot un èxit i Blanco va esbrinar qui era el padrí en els últims deu segons. Després, tots dos van compartir una conversa sobre el famós tuit donant el condol per la mort de Josep Carreras.

En detall: Blanco tenia 8 minuts per fer totes les preguntes que volgués al convidat, però només podien ser de sí o no.

  • A més, la veu d'Albiol es va modificar des de realització perquè sonés com la d'un barrufet.
  • Blanco va preguntar "ets pastisser?", "ets un youtuber?", "et dediques a la comèdia?" i una llarga llista de professions fins que va aconseguir esbrinar que era polític i, a partir d'aquí, de seguida va arribar al nom de Xavier Garcia Albiol.

Què va dir? Després de l'activitat presentador i padrí van fer una entrevista.

  • Albiol va resoldre el malentès sobre la falsa defunció de Josep Carreras, explicant que s'havia basat en una notícia falsa publicada en un perfil falsejat.
  • Va destapar que qui havia retallat a la fotografia del tuit amb Josep Carreras eren Artur Mas i Boi Ruiz.

També va parlar sobre la denúncia que una assessora del PSC va presentar contra ell per un delicte d'agressió masclista en un acte.

  • La dona va denunciar que Albiol l’havia agafat “molt fort” del braç i l’havia apartat “de forma violenta” a l’hora de fer una fotografia de grup. Va presentar un informe mèdic en el qual es constataven hematomes a la cara anterior i posterior del braç dret.
  • Albiol va explicar que va demanar a la dona que s'apartés perquè el tapava a la fotografia i que ella "va marxar tranquil·lament". Va apuntar a una estratègia política del grup socialista.

A més: Sobre la detenció de Clara Ponsatí va declarar que es tractava d'un "circ" i "escenificació".

  • En exclusiva va explicar que el seu eslògan de campanya per Badalona és "Badalonisme".

Etiquetes: PP El Circ 8TV