Cultura i Pantalles
Sale de cinema
Foto: Sale de cinema | Pexels
Estrenes

Totes les estrenes que arriben aquest cap de setmana al cinema

Temps de lectura: 6 minuts
Sale de cinema
Foto: Sale de cinema | Pexels

Els divendres són dies d'estrenes. T'expliquem quines són les pel·lícules d'aquest cap de setmana als cinemes catalans perquè no et perdis cap novetat.

A la pràctica: Si vols anar a veure algunes d'aquestes pel·lícules a Barcelona d'una manera més econòmica, també pots acudir a les sales de cinema el dia de l'espectador.

  • Sempre que no sigui festiu o vigília de festiu, el dia de l'espectador és els dimecres als cinemes del Grup Balañà i als Cinesa; els dimecres i dilluns als Renoir; dimecres als cinemes Girona i diumenges i dilluns als Verdi.

A més: La cadena Cinesa revoluciona el mercat del cinema espanyol i llançarà una tarifa de 15,90 euros mensuals per veure totes les pel·lícules que es vulgui de forma il·limitada.

A continuació, et detallem les estrenes d'aquest cap de setmana.

DUNGEONS & DRAGONS: HONOR ENTRE LADRONES (John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein)

Dungeons & dragons: Honor entre ladrones

Sinopsis: La pel·lícula és una adaptació cinematogràfica del primer joc de rol de la història, publicat per primer cop el 1974.

  • Un lladre, juntament amb un grup d'aventurers, comencen un assalt èpic per recuperar una relíquia perduda. L'aventura, però, es complica quan es comencen a relacionar amb les persones equivocades.

OSO VICIOSO (Elizabeth Banks)

Oso vicioso

Sinopsis: Un thriller inspirat en els fets reals que van tenir lloc a Kentucky el 1985. Un os va ser trobat mort  en uns contenidors per una aparent sobredosi de cocaïna. Tot apunta que els contenidors s'havien llançat des d'un avió que pilotava un traficant de drogues.

EL IMPERIO DE LA LUZ (Sam Mendes)

El imperio de la luz

Sinopsis: El film explica una història d'amor ambientada al voltant d'un meravellós cinema antic a la costa sud d'Anglaterra.

  • Hilary (Olivia Colman) és l'encarregada d'obrir el cinema cada matí. La seva rutina canvia quan entra un nou treballador al cinema, l'Stephen (Michael Ward) amb qui connecta ràpidament.

TINA & TINA (Ruben Stein)

Tina & Tina

Sinopsis: Pel·lícula de terror psicològic sobre dos germans bessons que, després de quedar orfes i ser acollits en un convent on reben una estricta educació, són adoptats per una jove parella.

  • Els nens, però, guarden un secret que farà un gir inesperat.

FUEGO FATUO (João Pedro Rodrigues)

Fuego Fatuo

Sinopsis: El rei sense corona, Alfredo, en el seu llit de mort se submergeix en els records de la seva joventut, l'època en la qual somiava en ser bomber.

  • En aquests anys va conèixer a Alfonso, un instructor del cos de bombers, del qual es va enamorar.

LOLI TORMENTA (Agustí Villaronga)

Loli Tormenta

Sinopsis: Lola, l'esbojarrada àvia de l'Edgar i en Robert, es va fer càrrec dells quan la seva filla i mare dels nens va morir.

  • Tots viuen en una petita casa als afores de Barcelona i per res s'imaginen que de cop, la seva rutina està a punt de canviar: Lola és diagnosticada d'Alzheimer.

OINK OINK (Mascha Halberstad)

Oink Oink

Sinopsis: La Babs és una nena de 9 anys a qui el seu avi li regala pel seu aniversari un petit porquet anomenat Oink. La petita convenç als seus pares per poder quedar-se amb ell amb la condició que segueixi un ensinistrament per a cadells.

  • El porquet canviarà la seva vida i la de tots a la família. Però tot es comença a complicar, sense que ningú ho esperi, quan descobreix que els seus pares no són l'amenaça més gran per a Oink.

UNA BONITA MAÑANA (Mia Hansen-Løve)

Una bonita mañana

Sinopsis: La Sandra és una jove mare que cuida sola de la seva filla i que acostuma a visitar el seu pare que està malalt.

  • Quan estan de viatge per tractar la malaltia del seu pare, la Sandra es retroba amb un amic amb qui ja havia perdut el contacte. Aquesta trobada començarà a despertar uns sentiments en ella que creia totalment oblidats.

19: SOLOS FRENTE A LA VERDAD (Javier Kühn)

19: solos frente a la verdad

Sinopsis: Onze grans actors i actrius espanyols es presenten davant de la càmera per revelar els seus sentiments, sense cap guió establert i sense cap mena de límit. L'essència del documental es troba en l'elecció, totalment lliure, que fa cada un dels protagonistes per decidir el que volen compartir amb l'espectador.

  • Entre els protagonistes hi ha Luis Tosar, Javier Gutiérez, Belen Rueda, Imanol Arias, Fele Martínez, Lolita Flores, Jorge Sanz, Alicia Borrachero, Maria Castro, Marian Álvarez, i Unax Ugalde.

EL CASTIGO (Matías Bize)

El Castigo

Sinopsis: L'Ana i en Mateo perden el seu fill, Lucas, dins d'un bosc. Amb ajuda de la policia comencen a buscar-lo, però a mesura que passen les hores sense trobar en Lucas, s'aniran replantejant la seva relació i les seves pròpies vides.

UN CABARET EN LA CAMPIÑA (Jean-Pierre Améris)

Un cabaret en la campiña

Sinopsi: En David és un jove pagès de la zona de Cantal de França que per salvar la seva finca decideix muntar un cabaret allà mateix.

  • Ell està molt il·lusionat amb el seu projecte, però haurà de convèncer a la seva família, especialment el seu avi i mare, que no estan gaire contents amb la idea.

MY WAY OUT (Izaskun Arandia)

My way out

Sinospis: Documental sobre el llegendari club nocturn trans The Way Out a Londres i la seva fundadora, Vicky Lee.

  • El club s'acosta al seu 30 aniversari i el documental recull les últimes tres dècades a l'escena trans de Londres i l'impacte que va tenir el club a la comunitat trans com a lloc segur i únic.

HUMAN FLOWERS OF FLESH (Angeliki Papoulia, Gustavo Jahn, Denis Lavant)

Human flowers of flesh

Sinopsis: L'Ida viu en un vaixell on tota la seva tripulació són homes. Durant el seu viatge en el vaixell on viuen, passen per Marsella, on el discret i secret món masculí de la Legió Estrangera Francesa crida la seva atenció i decideixen seguir la seva ruta per la mar Mediterrània.