Cultura i Pantalles
Bad Gyal durant un concert
Foto: Bad Gyal durant un concert | Europa Press
Música

Bad Gyal i Rigoberta Bandini presenten noves cançons: així sonen

Actualitzat: Divendres, 19 de maig de 2023. 11:24
Temps de lectura: 2 minuts
Bad Gyal durant un concert
Foto: Bad Gyal durant un concert | Europa Press

Les cantants catalanes Bad Gyal i Rigoberta Bandini tornen a ser tendència. Acaben de publicar i estrenar els seus últims senzills. 

Qué Rico, de Bad Gyal: Alba Farelo, més coneguda com a Bad Gyal, ha publicat aquest divendres la cançó Qué Rico, una nova versió del tema. 

  • La catalana ha col·laborat amb els cantants Un Titico i El Dany MG. 
  • L'artista ja havia explicat a principis d'any la seva obsessió per aquesta cançó original i va crear una expectació molt gran entre els seus fans per si, finalment, versionava aquest tema que li agradava tant. 
  • Qué rico fusiona l’estil de música urbana de carrer amb sons tradicionals de la cultura cubana. 

En detall: Bad Gyal va arrancar aquest dijous el seu tour d’estiu a Mallorca i seguirà per NMF Urvan Fest de Valladolid, el Primavera Sound a Madrid o al Sónar de Barcelona, entre altres ciutats espanyoles. 

Miami Beach, de Rigoberta Bandini: La cantant catalana Paula Ribó, més coneguda per l'alter ego Rigoberta Bandini, també ha estrenat nova música aquest divendres. Bandini ha presentat el seu nou tema Miami Beach

  • La cantant segueix fidel a l’estil que tant èxit li ha donat amb base pop i electrònica.
  • L'artista ha tornat set mesos després de la publicació del seu àlbum de debut La emperatriz.
  • Fa 10 dies, Bandini havia avançat a les seves xarxes socials uns segons de la cançó.

Context: La cantant va anunciar al juliol de l’any passat al programa La resistencia que després de la gira de la tardor es retiraria “una estona llarga”.

En detall: En el videoclip del nou tema, es pot veure a Rigoberta Bandini i la resta de la seva família viatjant a Miami (EUA) i com gaudeixen d'uns dies de vacances a la ciutat nord-americana.