Cultura i Pantalles
Sónar de Nit
Foto: Sónar de Nit | Ariel Martini
Sónar 2023

Sónar Festival 2023: La playlist que no pots perdre't per anar escalfant motors

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Sónar de Nit
Foto: Sónar de Nit | Ariel Martini

Sónar Festival celebrarà el seu 30è aniversari a Barcelona els dies 15, 16 i 17 de juny de 2023 entre la Fira de Barcelona i la de l'Hospitalet. I arriba amb moltes novetats.

En poc més de dues setmanes, es podrà gaudir de més de 250 propostes, entre concerts, DJ sets, masterclasses, xerrades i fòrums de debat. 

Mentre no arriba el festival, et deixem amb la playlist oficial creada pels organitzadors amb més de 100 cançons i 7 hores i mitja de la millor música electrònica de mà dels artistes de l'edició 2023.

 

4 propostes destacades de Sónar 2023

Què podràs veure? El line-up musical d'aquesta edició de Sónar Festival compta amb les grans estrelles de l'electrònica contemporània, així com amb desenes de nous talents emergents.

Aphex Twin actuarà el divendres 16 de juny en Sónar 12 anys després de la seva anterior aparició al festival.

  • L'enigmàtic artista de culte i padrí de l'electrònica moderna torna després de quatre anys allunyat dels escenaris. Ho farà amb un imponent i nou espectacle audiovisual que presentarà en SonarClub, l'escenari més gran de Sónar de Nit.

BICEP també actuarà el divendres 16 amb el seu potentíssim directe. El duo arribarà directament des de Milan i farà parada a Barcelona dins de la seva gira internacional.

  • Els seus llançament més recents són dues noves peces: ‘Waterjuntament amb Clara La San i ‘Waterfall’. Temes creats des dels seus espectacles en viu.

Eric Prydz actuarà el dissabte 17 de juny amb l'exclusiu xou audiovisual immersiu més espectacular del moment a nivell mundial.

  • HOLO, l'aclamada megaproducció en 3D del gran estendard de l'house progressiu Eric Prydz. Sónar oferirà així una de les poques oportunitats al món de viure en directe aquesta experiència extraordinària.

Amelie Lens també actuarà el dissabte 17 de juny i tornarà a agitar SonarClub amb el seu techno àcid i accelerat.

  • Amb un so en directe que fusiona de manera magistral el minimal techno, l'acid i el tribal house, la belga ha aconseguit destacar i arribar al cim de l'escena actual.

Etiquetes: Sónar Festivals