Cultura i Pantalles
Coldplay en el concert de dimecres 24 de maig a Barcelona
Foto: Coldplay en el concert de dimecres 24 de maig a Barcelona | ACN
Concerts

Centenars de persones segueixen el concert de Coldplay malgrat no tenir entrades

Actualitzat: Diumenge, 28 de maig de 2023. 17:15
Temps de lectura: 2 minuts
Coldplay en el concert de dimecres 24 de maig a Barcelona
Foto: Coldplay en el concert de dimecres 24 de maig a Barcelona | ACN

No tenir entrada per veure Coldplay no ha fet que centenars de fans es quedin sense concert. Una multitud de persones s'ha aglutinat fora de l'Estadi Olímpic de Barcelona per ballar i cantar les cançons del grup i escoltar-los de fons.

Per què és important? Els espectaculars concerts que està oferint Coldplay a la capital catana han deixat els fans sense paraules. Un increïble muntatge que ha captivat el públic en els fins ara tres concerts que ja ha fet a Barcelona. Són els únics concerts que oferirà el grup a tot l'estat com a part de la seva gira Music of the Spheres World Tour.

@ginapuchol S'havia de repetir #coldplay #coldplaybarcelona #concierto #barcelona #parati ♬ original sound - Gina

Què en sabem? Les entrades van esgotar-se de seguida i milers de persones es van quedar sense la seva polsera. En els últims dies, les xarxes socials van plenes de gent buscant algú que els vengui una entrada.

  • Però els que no han tingut sort d'aconseguir cap tiquet, ni a l'últim moment, no han volgut renunciar a la festa. Per això, centenars de persones s'han trobat fora de l'Estadi Olímpic, on es pot escoltar perfectament la música de dins, i han ballat, cantat i gaudit de les cançons de Coldplay com si fossin dins l'estadi.
  • L'escena s'ha repetit a tots els concerts, si bé, cada vegada han sigut més els assistents a aquesta vetllada alternativa.
  • Mentre el primer dia, eren una desena les persones fora l'estadi, amb el pas dels dies, i mentre corria la veu per xarxes socials, cada vegada s'hi ha pogut veure més gent.

@aaalbaaa14 Y que momento tan mágico🩵 #coldplay #coldplayconcert #coldplaybarcelona #vivalavida ♬ sonido original - Albi

Previsions: Aquest diumenge dia 28 de maig el grup farà la seva última actuació a Catalunya.

  • El primer concert va ser el dimecres 24 de maig, seguit del de dijous 25 i dissabte 27.
  • A cada concert el grup ha reviscut la seva trajectòria de 25 anys als escenaris, amb un recull de 22 cançons.