Cultura i Pantalles
Assistents al festival Primavera Sound
Foto: Assistents al festival Primavera Sound | Europa Press
Festivals

Els vídeos de l'incendi que ha provocat un ensurt al Primavera Sound de Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Assistents al festival Primavera Sound
Foto: Assistents al festival Primavera Sound | Europa Press

El festival Primavera Sound que se celebra al recinte del Fòrum de Barcelona i Sant Adrià de Besòs ha patit un ensurt pel qual ha calgut interrompre una de les esperades actuacions. Just la mateixa nit en què s'ha produït una agressió sexual durant la celebració del mateix festival.

Per què és important? Aquest és una de les principals opcions de l'oferta musical de Barcelona per aquesta temporada d'estiu. L'han inaugurat Elton John i Coldplay, però els segueixen el mateix Primavera Sound i ho faran Beyoncé, Maroon 5, Rosalía, el Festival Sónar...

Què en sabem? L'ensurt ha estat provocat per un petit incendi que ha afectat la roba que cobria els focus de la pluja. Aquesta s'ha cremat i ha provocat algunes flames, fet que ha alertat els organitzadors i els ha obligat a actuar.

  • Els fets s'han produït durant l'actuació de Skrillex, un famós productor del gènere musical dubstep. El festival ha desallotjat l'escenari i ha interromput el show durant mitja hora i els milers d'assistents han hagut d'esperar per la represa.
  • Els operaris han apagat les flames amb extintors i tothom ha pogut continuar gaudint de l'espectacle.

En vídeo: Alguns fans de l'artista han recorregut a la ironia per valorar l'actuació de "pur foc" a les xarxes socials, que s'han omplert de vídeos sobre els fets.

Mentrestant: Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per fer tocaments a una dona en un dels concerts del Primavera Sound. L'home es va apropar a la noia i li va tocar els pits sense consentiment mentre diferents grups i artistes musicals actuaven sobre l'escenari. 

  • La seguretat privada del festival ha retingut l'home i els agents de la policia catalana l'ha detingut en arribar. Després de l'arrest, la víctima ha presentat una denúncia formal pels fets.
Etiquetes: Festivals Successos