Cultura i Pantalles
La cantant catalana
Foto: La cantant catalana | ACN
Música

Rosalía regna la tercera nit del Primavera Sound: “És un desig fet realitat”

Temps de lectura: 2 minuts
La cantant catalana
Foto: La cantant catalana | ACN

Amagada rere l’habitual màscara de la gira, Rosalía ha aparegut aquest dissabte a l’escenari del Primavera Sound especialment emocionada de tornar a casa i tocar a Barcelona.

Per què és important? L’estrella mundial de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat) ha confessat que ser cap de cartell del festival ha estat un desig “fet realitat”.

Què ha passat? Amb els primers compassos de ‘Bizcochito’ el públic ha embogit i ha estat fidel a Rosalía fins al final de l’actuació que ha repassat singles com ‘Motomami’, ‘Saoko’, ‘Despechá’ o ‘Malamente’.

  • La tercera jornada del festival ha convertit la zona en una pista de discoteca amb el multitudinari DJ Calvin Harris que ha ofert himnes de la música electrònica, el viatge de St Vicent i l’inigualable rock dels italians Måneskin.

Què ha dit? "Barcelona, mare meva", ha exclamat Rosalía. En repetides ocasions, la cantant ha celebrat ser aquest dissabte a la capital catalana després d’un any i mig de gira que l’allunya de casa i de les persones que estima.

  • "El meu avi Jaume sempre deia una expressió que em va quedar gravada. Que trista és la vida de l’artista, deia. Jo no penso que ho sigui, però aquí hi ha gent amb famílies que porten un any i mig de gira. Trobem a faltar a la gent que estimem", ha dit Rosalía. Durant el concert també s’ha sentit una nota de veu de l’àvia de Rosalía que ha parlat d’ella i la trajectòria artística.  

A banda d’una actuació que ha estat un autèntic xou amb diversos ballarins seguint mil·límetre a mil·límetre els passos i ritmes de cada tema, Rosalía ha sorprès els seus seguidors quan ha sortit a l’escenari damunt d’un patinet tot entonant el ‘Chicken teriyaki’. 

Etiquetes: Rosalía Música