Cultura i Pantalles
Escena de la pel·lícula 'Millor un altre dia'
Foto: Escena de la pel·lícula 'Millor un altre dia'
Cinema

7 èxits que no et pots perdre aquesta setmana a Verdi Classics

Barcelona.
Temps de lectura: 5 minuts
Escena de la pel·lícula 'Millor un altre dia'
Foto: Escena de la pel·lícula 'Millor un altre dia'

La cadena Verdi Classics ofereix cada setmana les millors pel·lícules de tots els temps, algunes en català, i sense pauses publicitàries. 

Com veure Verdi Classics? El canal es pot veure a través de la TDT des de Catalunya. Només cal que encenguis la televisió i el busquis al teu dial.

  • Totes les pel·lícules es poden veure en idioma dual, és a dir, en l'idioma original i castellà o català, depenent del títol.

Com funciona: La franja del prime time de la cadena està dedicada a una temàtica diferent cada dia de la setmana: joies del cinema europeu, comèdia, època, grans històries, acció, etc.

A continuació, podeu consultar les pel·lícules destacades de de la cadena aquesta setmana. Per saber la programació completa, accediu a la web de VerdiClassics.

Dilluns 5 de juny a les 22:13h

The Hit (La Revenja)

Sinopsi: Willie Parker, un antic gàngster anglès convertit en delator, viu des de fa anys sota una identitat falsa en un remot llogarret espanyol. Els mafiosos que va trair descobreixen el seu parador i contracten dos sicaris perquè el segrestin i el portin a París. El pla es complica quan, després del rapte de Parker, la policia espanyola comença a perseguir els criminals.

En detall: Intens thriller rodat a Espanya i dirigit pel dos vegades nominat al Oscar Stephen Frears (“Philomena”, “The Queen”). Amb els nominats al Oscar Terence Stamp, John Hurt (“Alien. El 8è passatger”), Tim Roth (“Un home sense edat”), i l'oscaritzat Jim Broadbent (“Le week-end”). La participació espanyola compta amb la presència de Fernando Rey (“El discret encant de la burgesia”) i la música de Paco de Lucía.

Dimarts 6 de juny a les 21:54h

Millor un altre dia

Sinopsi: Vigília d'any Nou. Al terrat d'un gratacel de Londres coincideixen Martin, Maureen, Jess i JJ per posar fi a la seva vida. En lloc de saltar, els estranys fan un pacte per seguir amb vida fins al dia de San Valentín. I així, el dia que tot devia termin.ar, neix una amistat que els porta a superar tots els obstacles junts. Les seves aventures són emocionants, impredictibles i una autèntica afirmació de la vida.

En detall: Basada en el best seller “En picat” de Nick Hornby (“Un nen gran”, “Alta fidelitat”). Del director de “Els seductors”. Amb Pierce Brosnan (“Mamma Mia!”), Toni Collette (“Petita Miss Sunshine”) i Aaron Paul (sèrie “Breaking bad”).

Dimecres 7 de juny a les 22:06h

Madron

Sinopsi: Una monja és l'única supervivent d'una matança en mans dels indis. Després d'escapar es troba amb Madron, un vell pistoler que l'ajudarà...

En detall: Nominada a un Oscar i un Globus d'Or. Protagonitzada per Richard Boone (“Rommel, la Guineu del Desert”) i Leslie Caron (“Un americà a París”).

Dijous 8 de juny a les 21:29h

Els Paraigües de Cherburgo

Sinopsi: Geneviève és una jove que viu amb la seva mare i l'ajuda a la botiga|tenda de paraigua que tenen a Cherburgo. Està enamorada de Guy, un jove mecànic, amb qui pensa casar-se malgrat l'oposició de la seva mare, que considera a Geneviève massa jove i a Guy massa pobre. Per pagar un deute, la mare es veu obligada a vendre un collar|collaret a un ric joier que s'enamora de Geneviève.

En detall: Un dels musicals més reverenciats de tots els temps. Palma d'Or, premi OCIC i Gran Premi Tècnic al Festival de Canes i nominada a 5 Oscar (incloent el de Millor Pel·lícula de Parla No Anglesa, Guió i Banda sonora). El film va llançar a la fama a la dues vegades guanyadora del premi César Catherine Deneuve (“Les senyoretes de Rochefort”).

Divendres 9 de juny a les 21:41h

Comandament Sinistre

Sinopsi: Bob Seton és un cowboy de Texas que arriba a un poble de Kansas anomenat Lawrence, en els foscos dies anteriors a l'esclat de la Guerra Civil Americana.

En detall: Raoul Walsh (“El lladre de Bagdad”) dirigeix aquest mític western protagonitzat per John Wayne (“La diligència”), Claire Trevor (“Illot Llarg”) i Walter Pidgeon (“Planeta prohibit”).

Dissabte 10 de juny a les 22:18h

El que el dia deu a la nit

Sinopsi: Algèria, anys 30. Younes només té nou anys quan el seu pare el perd tot. Atabalat, decideix confiar el nen al seu germà, un farmacèutic integrat a la comunitat occidental d'Orà. El nen creix entre joves colons dels quals es fa amic inseparable. Una existència privilegiada que ni la Segona Guerra Mundial ni les convulsions d'un nacionalisme àrab en plena expansió no poden pertorbar. Fins al dia en què arriba a la ciutat Émilie, una jove fascinant.

En detall: Espectacular adaptació del best seller de Yasmina Khadra, convertida en una pel·lícula èpica i romàntica.

Diumenge 11 de juny a les 22:32h

Zulu

Sinopsi: Ciutat del Cap, els carrers més perillosos del món. En una Sud-àfrica turmentada per l'apartheid, dos policies investiguen l'assassinat d'una adolescent, filla d'un famós jugador de rugbi local. La jove portava aparentment una vida ordenada, però els forenses troben al seu cos restes d'una nova i devastadora droga. Ambdós detectius s'hauran d'introduir al despietat món de les bandes mafioses dedicades al tràfic de drogues per descobrir una brutal xarxa criminal que actua amb total impunitat.

En detall: Secció Oficial al Festival de Canes. Un thriller impactant protagonitzat pel guanyador del Oscar Forest Whitaker (“L'últim rei d'Escòcia”) i Orlant Bloom (sagues “Pirates del Carib” i “El senyor dels anells”).