Cultura i Pantalles
Imatge del tràiler de Barbie the Movie
Foto: Imatge del tràiler de Barbie the Movie
Cinema

Les bones xifres de la pel·lícula 'Barbie': 1.000 milions de dòlars en 16 dies

Temps de lectura: 1 minut
Imatge del tràiler de Barbie the Movie
Foto: Imatge del tràiler de Barbie the Movie

La pel·lícula 'Barbie' està arrasant a les pantalles de cinema i així ho mostren les xifres. El film es va estrenar a la majoria de mercats del món el 21 de juliol i ja ha superat alguns rècords.

Amb xifres: La pel·lícula ha aconseguit recaptar 1.000 milions de dòlars en 16 dies.

  • En un comunicat, Warner Bros ha explicat que ha obtingut 459 milions de dòlars als cinemes nord-americans i 572,1 als estrangers.
  • És la pel·lícula més taquillera de la història dirigida per una dona, la directora Greta Gerwig.
  • Totes aquestes xifres les han superat en només 16 dies, més ràpid que pel·lícules com 'Harry Potter i les Relíquies de la Mort II', que ho va aconseguir en 19 dies.

Què en sabem? El film, protagonitzat per Margot Robbie i Ryan Gosling, competia directament amb 'Oppenheimer' que es va estrenar el mateix dia.

  • 'Barbie' ha superat les xifres de la de Nolan, a qui tampoc no li ha anat gaire malament. El film ha recaptat 174 milions de dòlars a tot el món.

Visió global: La venda d'entrades per la pel·lícula de Gerwing se situa, de moment, en segon lloc aquest any després de 'Super Mario Bros', que ha recaptat un total de 1.357 milions de dòlars.

Previsions: Ara caldrà veure si 'Barbie' supera els 1.454 milions de dòlars que va recaptar 'Frozen II'. De moment, Warner ja ha dit que ho allargarà als cinemes i també s'ha anunciat la seva estrena a HBO Max després de la tardor.