Cultura i Pantalles
Captures del vídeo penjat a TikTok
Foto: Captures del vídeo penjat a TikTok | @nicomolina2000 | TikTok
Vist a xarxes

Un esquiador troba l'avió de 'La sociedad de la nieve' mentre esquia fora pistes

Temps de lectura: 2 minuts
Captures del vídeo penjat a TikTok
Foto: Captures del vídeo penjat a TikTok | @nicomolina2000 | TikTok

Un esquiador ha trobat a Sierra Nevada l'avió de la pel·lícula 'La sociedad de la nieve' mentre esquiava fora pistes. Però no, no es tracta de l'avió real estavellat l'any 1972. Es tracta del set de rodatge del film.  

Per què és important? 'La sociedad de la nieve', pel·lícula que ha aconseguit diversos guardons i nominacions, narra la crua realitat que van viure uns joves jugadors de rugbi uruguaians que el 1972 van sobreviure dos mesos als Andes després d'un accident d'avió.

Què en sabem? Com es veu al vídeo, l'esquiador baixava per fora pistes quan va trobar l'avió estavellat que es va fer servir per filmar 'La sociedad de la nieve'.

  • “Vas esquiant per Sierra Nevada i et trobes amb un avió estavellat. Primer no sabia què passava", relata l'usuari de TikTok @nicomolina2000.
  • El jove no dubta a treure's els esquís i explorar el lloc. Tot i que primer s'espanta en veure sang a les parets, l'esquiador no dubta a endinsar-se al que queda de l'avió fins que troba el dos maniquins que simulen ser els pilots morts de l'accident aeri. 

@nicomolina2000 #lasociedaddelanieve #accident #lasociedaddelanievenetflix #avion #andes ♬ Over the River - Michael Giacchino
 

  • El vídeo s'ha fet viral a les xarxes i ja arreplega gairebé 2 milions de reproduccions i 70.000 'm'agrades'. 
  • "Doncs ho podrien haver llevat", "L'han deixat com a reclam turístic", "Jo m'ho trobo i m'espanto", "Molt malament... Espero que ja l'hagin recollit", són alguns dels comentaris més destacats del vídeo.  

Per acabar: Tot i que l'usuari hagi publicat el vídeo aquesta mateixa setmana, el compte oficial de Twitter de Sierra Nevada ha assegurat que “aquest vídeo és de fa dos anys i el fuselatge va ser retirat en acabar el rodatge”.