Economies
Tren Rodalies
Foto: Tren Rodalies | ACN
RENFE

Renfe expedeix més de 678.000 abonaments gratuïts a Catalunya

Tren Rodalies
Foto: Tren Rodalies | ACN

Renfe ha expedit més de 678.000 abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància a Catalunya des que va iniciar la campanya tal com ha informat la companyia ferroviària.

Per què és important? Des del 24 d'agost Renfe ofereix abonaments gratuïts en tots els seus serveis, una mesura per augmentar l'ús del transport públic que ha funcionat positivament.

En detall: La companyia ferroviària ha superat el mig milió d'abonaments gratuïts tres mesos després d'anunciar la mesura de la bonificació dels seus viatges en trens de Rodalies i Mitja Distància i del 50% en els abonaments d'Avant.

  • Les xifres suposen que el 17,5% de la població activa a Catalunya ha adquirit aquest tipus d'abonaments.
  • La majoria de bitllets tramesos corresponen als trens de Rodalies (569.000 títols) i una menor part als trajectes de mitja distància (109.000 títols).
  • La bonificació oferida per Renfe també s'ha notat als abonaments Avant, el tren d'alta velocitat de la companyia, on s'han venut més de 15.000 títols, la majoria per al corredor Barcelona-Figueres que connecta la capital catalana amb Girona.

A més: El passat mes d'octubre, la ministra d'Hisenda de l'Estat, María Jesús Montero, va anunciar que la bonificació dels abonaments de Renfe s'ampliarà durant tot el 2023 i no finalitzarà el pròxim 31 de desembre tal com estava previst inicialment.

Categoria: Economies
Etiquetes: Renfe Rodalies