Eleccions generals 2023
Nacho Martín Blanco
Foto: Nacho Martín Blanco | Europa Press
Eleccions generals

Nacho Martín Blanco salta al PP i anirà a les llistes del 23-J

Actualitzat: Divendres, 9 de juny de 2023. 10:15
Temps de lectura: 1 minut
Nacho Martín Blanco
Foto: Nacho Martín Blanco | Europa Press

La desfeta de Ciutadans cada vegada és més clara. Un dels líders de la formació taronja de Ciutadans a Catalunya salta al PP i es presentarà a les llistes dels populars per les eleccions del 23-J. 

Què en sabem? Segons avança RAC1, Nacho Martín Blanco, que ha estat fins ara portaveu i diputat del Parlament per Ciutadans, formarà part de la candidatura dels populars a Barcelona per les eleccions al Congrés. 

  • Martín Blanco ocuparà el primer lloc o el tercer de la llista del PP a Barcelona per les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. 

D'on venim: Aquest passat dijous, Martín Blanco va anunciar que abandonava Ciutadans

  • Apuntava que deixava el seu càrrec com de membre en l'executiva nacional de Ciutadans, també de portaveu de la formació al Parlament i, fins i tot, que entregava el seu escó a la cambra catalana.
  • "Els resultats en les últimes eleccions han sigut certament decebedors i que han deixat un espai polític amb un rèdit electoral molt constret quasi a la mínima expressió", deia el dirigent polític. 

A partir d'ara: Els candidats del PP seran escollits directament per la direcció del partit i, concretament, pel comitè electoral estatal, coordinat pel vicesecretari d’Organització, Miguel Tellado.

Context: A les darreres eleccions, el 2019, la número 1 dels populars per Barcelona va ser Cayetana Álvarez de Toledo.

Seguirà ampliació...