Eleccions municipals 2023
La candidata de Cs a Barcelona, Anna Grau
Foto: La candidata de Cs a Barcelona, Anna Grau | ACN
Eleccions municipals

La candidata de Ciutadans a Barcelona es despulla en el cartell electoral

Temps de lectura: 2 minuts
La candidata de Cs a Barcelona, Anna Grau
Foto: La candidata de Cs a Barcelona, Anna Grau | ACN

Pocs dies abans d'iniciar-se la campanya electoral, el pròxim dijous 11 de maig a mitjanit, els candidats a les eleccions municipals presenten els seus lemes i cartells electorals. La candidata de Ciutadans a Barcelona ha sorprès amb el cartell escollit. 

Per què és important? El pròxim diumenge 28 de maig se celebren eleccions municipals a tots els pobles i ciutats d'Espanya. Els ciutadans estan cridats a les urnes per escollir els seus representants dins dels ajuntaments. 

Què en sabem? L'alcaldable a l'Ajuntament de Barcelona per Ciutadans, Anna Grau, ha presentat el seu cartell i lema electoral de cara als comicis municipals. 

  • El cartell escollit per la formació taronja a la capital catalana no ha deixat a ningú indiferents.
  • En la imatge de campanya es pot veure la candidata a l'alcaldia amb el tors nu. Grau es presenta als votants completament nua. Tot i que la fotografia, en aquest cas, mostra la candidata d'espatlles cap a baix.

D'on venim: La imatge escollida per Ciutadans Barcelona recorda a la imatge amb què el partit es va presentar el 2006, amb l'aleshores candidat a la Generalitat, Albert Rivera, despullat de cos sencer.

Què diu? La candidata diu que el seu partit vol "tornar al quilòmetre zero de Cs", ha afirmat aquest dimecres en la presentació del cartell i l'eslògan de campanya, "Allibera't".

  • Grau ha assegurat que vol "alliberar-se de la vella política" i dels "turistes polítics, de tota la gent que ha pensat que Barcelona era una plataforma de promoció personal", una referència indirecta al candidat de fa quatre anys, Manuel Valls.