Eleccions municipals 2023
Paco Sierra i Daniel Sirera
Foto: Paco Sierra i Daniel Sirera | ACN
Eleccions municipals

El PP pesca en la desfeta de Ciutadans a Barcelona: Paco Sierra es fa militant

Temps de lectura: 2 minuts
Paco Sierra i Daniel Sirera
Foto: Paco Sierra i Daniel Sirera | ACN

El Partit Popular a Barcelona ha pescat en la desfeta de Ciutadans. L'encara líder de la formació taronja a la capital catalana, Paco Sierra, ha decidit fitxar per les llistes del popular Daniel Sirera i fer-se militant.

Per què és important? El que era el líder de Cs a Barcelona s'ha passat al PP, així fent més pronunciada l'embolic constant de desavinences i falta de lideratge que travessa el partit taronja a la capital catalana.

En profunditat: Paco Sierra va ser expulsat de Ciutadans després del motí intern que va acabar amb la candidatura anterior de Luz Guilarte. L’encara regidor de Ciutadans ha comparegut aquest matí a l’acte de campanya del candidat del Partit Popular on ha anunciat que treballarà en aquesta formació com a militant de base.

  • Sierra ha firmat el full d'afiliat al PP i ha encaixat la mà amb Sirera, que li ha donat la benvinguda. L'alcaldable popular ha explicat que ha parlat amb molts militants de Ciutadans i Valents, després que els líders d’aquestes formacions no acceptessin treballar en una candidatura conjunta com els havia proposat. El popular ha defensat que el PP és l’única força que pot unir el vot constitucionalista i ha argumentat que si fos així podria obtenir fins a nou regidors.

A partir d'ara: Tot apunta que Sierra no serà l'únic membre o antic membre de Ciutadans a Barcelona que es passi a la candidatura de Daniel Sirera. Segons el mateix Sierra, aquest cap de setmana dicersos exdiputats de la formació taronja participaran en un acte de suport als populars on demanaran el vot per Sirera.