Eleccions municipals 2023
Daniel Sirera i els excàrrecs de Ciutadans
Foto: Daniel Sirera i els excàrrecs de Ciutadans | ACN
Partit Popular

Desbandada a Ciutadans: 14 excàrrecs donen suport al PP a Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Daniel Sirera i els excàrrecs de Ciutadans
Foto: Daniel Sirera i els excàrrecs de Ciutadans | ACN

Desbandada a les files de Ciutadans. Catorze excàrrecs orgànics i institucionals de la formació taronja han decidit donar suport a la candidatura del PP per Barcelona, encapçalada per Daniel Sirera.

Per què és important? De mica en mica, amb el constant desgast intern de Ciudatans, la formació de Sirera es consolida com la llista que recull més simpaties en l'espai constitucionalista.

Qui són? Entre els noms que han decidit fer el pas hi ha el del fundador del partit taronja Manuel García Bofill, l'exsenador de Cs Xavier Alegre, i una de les primeres diputades del partit, Carmen de Rivera.

Què ha passat? Tal com ja va anunciar Sirera en un acte electoral, el PP ha presentat més suports recollits de l'espai de Ciutadans. I ho ha fet en un acte al Centre Cívic Vil·la Florida, amb una seixantena d'assistents.

  • Durant l'acte Bofill ha alertat de la fragmentació del constitucionalisme de cara a les eleccions municipals i ha fet una crida a votar a Sirera "encara que sigui el mal menor". "La clau és enfortir el constitucionalisme", ha insistit.

D'on venim? L'encara líder de la formació taronja a la capital catalana, Paco Sierra, va decidir fitxar per les llistes del popular Daniel Sirera i fer-se militant.

  • L’encara regidor de Ciutadans va comparèixer aquest dimecres a l’acte de campanya del candidat del Partit Popular on ha anunciat que treballarà en aquesta formació com a militant de base.