Eleccions municipals 2023
El candidat republicà a Barcelona
Foto: El candidat republicà a Barcelona | Europa Press
Eleccions municipals

Maragall carrega contra Junts: "L'oferta de Trias és la Convergència del 3%"

Temps de lectura: 1 minut
El candidat republicà a Barcelona
Foto: El candidat republicà a Barcelona | Europa Press

"L'oferta de Trias és la Convergència del 3%". Així de contundent s'ha expressat el candidat d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall, aquest diumenge en un acte de campanya a Les Corts.

Context: L'alcaldable republicà ha respost el cap de llista de Junts a les municipals del 28-M, que en una entrevista a 'elDiario.es' ha manifestat: "No volem turisme? Doncs a passar gana".

Enquestes: Els darrers sondejos electorals han otorgat una victòria molt ajustada pel PSC de Jaume Collboni, seguit per Xavier Trias i Ada Colau.

Què ha passat? En aquest sentit, Maragall ha criticat les paraules de Trias: "És terrible. Com gosa fer aquests plantejaments horribles?".

  • L'alcaldable d'ERC ha defensat que la capital té altres opcions de construcció d'economia i un futur "més enllà de la resignació". Maragall ha conclòs que Trias "ofereix, representa i significa" el retorn de Convergència, a qui ha vinculat amb la corrupció.

D'altra banda: El candidat per Barcelona Xavier Trias ha demanat el "vot útil" contra l'alcaldessa Ada Colau a una setmana de les eleccions del 28-M.

  • En un acte aquest diumenge a Sant Andreu, Trias ha reconegut que hauran de "pencar molt" aquesta setmana per "convèncer" la gent que no el vol votar, però que "està en contra del que està fent Colau": "Apel·lo a aquesta gent, que facin vot útil".