Eleccions municipals 2023
Alcaldable del PSC a Badalona
Foto: Alcaldable del PSC a Badalona | ACN
Eleccions municipals

El PSC de Badalona reparteix marxandatge de l'Ajuntament en una acció de campanya

Temps de lectura: 1 minut
Alcaldable del PSC a Badalona
Foto: Alcaldable del PSC a Badalona | ACN

L'alcalde de Badalona i candidat del PSC, Rubén Guijarro, ha visitat aquest dimecres el casal de gent gran del barri de Llefià, on ha repartit propaganda electoral a les àvies participants del curs de ioga.

Què ha passat? Segons ha pogut saber l'ACN, durant l'acció, l'ha acompanyat la regidora de Gent Gran i membre de la candidatura socialista, Araceli Cruz, que de la mà de Guijarro ha repartit també marxandatge de l'Ajuntament.

Reaccions: El Partit Popular de Xavier García Albiol ha explicat que està presentant la documentació davant la Junta Electoral. Albiol ha assegurat que es tracta d'un "escàndol inadmissible" i ha exigit explicacions a Guijarro.

Al detall: Es tracta d'una llibreta i un bolígraf amb la imatge del consistori on, curiosament, ha desaparegut el color blau corporatiu pel vermell. Guijarro s'ha excusat i ha dit que ha estat una "coincidència desafortunada" d'una acció del partit i una altra de la regidoria, que en cap cas haurien estat coordinades.

En profunditat: En unes imatges enregistrades durant la visita de Guijarro, a les que ha tingut accés l'ACN, es veu com l'alcalde i candidat socialista saluda les àvies del casal i els reparteix una bossa de propaganda electoral.

  • Al seu costat es veu en tot moment la també candidata i regidora Araceli Cruz, que reparteix llibretes de l'Ajuntament. De fet, també Guijarro n'ha repartit algunes entre les assistents.