Eleccions municipals 2023
Eleccions a Barcelona

Els candidats aprofiten la jornada de reflexió per descansar i estar amb la família

Temps de lectura: 1 minut

Els alcaldables de Barcelona dedicaran la jornada de reflexió d'aquest dissabte a les tradicionals fotografies que organitzen els diaris, a descansar i estar amb la família després de 15 dies intensos de campanya electoral.

Per què és important? El pròxim diumenge 28 de maig se celebren eleccions municipals a tots els pobles i ciutats d'Espanya. 

Què faran cadascú? El cap de llista del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, passejarà pel Poblenou amb el líder de partit, Salvador Illa, per fer balanç de la campanya. I també té previst anar a veure 'L'Oreneta' a la Villarroel.

  • La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, tindrà el matí ocupat fent-se la fotografia conjunta que organitzen alguns mitjans amb els altres candidats a l'alcaldia. Després farà alguna activitat "lúdica" amb els seus fills i la família. "En tinc moltíssimes ganes", ha assegurat.
  • Tot i que al matí encara té compromisos amb la premsa per fer-se les habituals fotografies per les eleccions, el candidat de Junts, Xavier Trias, espera poder dinar i passar la resta del dia amb la família després de dues intenses setmanes de campanya.

En aquest sentit: El candidat d'ERC, Ernest Maragall, visitarà el seu germà Pasqual Maragall i anirà a un concert o al teatre. Per la seva banda, Eva Parera, de Valents, aprofitarà per anar de tapes amb el seu equip de campanya "sense parlar de feina". El candidat del PP, Daniel Sirera, vol fer una "bona migdiada".