En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

El Barça s'emporta els tres punts de Montilivi

El Barça s'emporta els tres punts de Montilivi

Temps de lectura: 1 minut

Esquerra Republicana celebra aquest dissabte a Lleida un congrés on les bases votaran el full de ruta del partit pels pròxims quatre anys. En concret, es posarà l'accent en la proposta per un referèndum pactat amb l'Estat.

El Barça ha visitat Montilivi per enfrontar-se al Girona en una nova jornada de lliga. Els culers han guanyat una igualada i patida batalla amb els gironins.

19:25

Ernest Maragall, també protagonista al congrés d'ERC. El candidat a les eleccions de Barcelona ha pujat a l'escenari emparat per caps de llista del partit a les municipals, i ha reivindicat el seu pla per a la capital. "Alguns creen projectes per recuperar partits, i nosaltres volem tornar a guanyar per la ciutat i la seva gent", ha dit sense mencionar cap partit ni rival.

18:40

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha ofert el partit a tothom qui vulgui fer la independència, però no sàpiga "ben bé" com assolir-la. En la cloenda del 29è Congrés Nacional, aquest dissabte a Lleida, Junqueras ha fet una apel·lació a les formacions independentistes que no han fet encara cap proposta: "Quan no tens un camí per recórrer a vegades voldries que ningú el tingués. Però nosaltres el tenim", ha assegurat. D'altra banda, Junqueras ha advertit la Moncloa que, si no s'avé a la taula de diàleg, la negociació per resoldre el conflicte polític també es pot "concretar" a través de diverses "maneres, fórmules i altres agents" de la comunitat internacional.

18:14

Acaba el partit a Montilivi 0-1! El Barça s'emporta els tres punts davant d'un Girona combatiu. Pedri salva un Barça condemnat al caos després del gol.

17:38

Marca el Barça, marca Pedri! El canari marca el seu cinquè gol a la lliga per desencallar un partit dur i amb poc joc. Girona 0-1 Barça, minut 61.

16:06

El Girona vol fer punxar els culers amb aquesta alineació: Gazzaniga; Arnau, Juanpe, Bernardo, Miguel; Herrera, Romeu, Aleix Garcia; Couto, Castellanos i Riquelme.

15:48

El Barça jugarà contra el Girona a Montilivi amb aquest onze! Ter Stegen; Koundé, Araujo, Eric, Alonso; Busquets, De Jong, Gavi; Raphinha, Ansu i Dembélé.

13:45

Política. La presidenta de Junts, Laura Borràs, ha carregat contra ERC per acceptar la B-40 del PSC.

  • "A Junts em pres decisions complexes i difícils com la de sortir de govern. Aquesta setmana hem vist que hi ha altres partits que per seguir al govern són capaços de renunciar a la seva coherència"
13:34

Política. "Ens volem reivindicar clarament referendistes". La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha reforçat l'aposta del partit a favor del referèndum com "la millor opció" per proclamar la república.

12:18

Política. La líder dels comuns, Jéssica Albiach, ha reclamat aquest dissabte al PSC que sigui "clar" i "nítid" i digui "si vol d'una vegada pressupostos". 

11:49

Política. L'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha carregat contra l'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, per "no tenir un rumb definit" i per posicionar-se "al costat de Madrid".

11:20

Política. La portaveu d'ERC al Parlament, Marta Vilalta, ha reivindicat: "Les decisions estan reservades pels qui arrisquem, és una nova lliçó de responsabilitat, generositat i sentit de país".

10:45

Política. Comença el Congrés d'ERC amb un discurs inaugural de la portaveu parlamentària, Marta Vilalta.

10:22

Economia. El preu mitjà de la llum per als clients de tarifa regulada vinculats al mercat a l'engròs baixa aquest dissabte fins als 40,08 euros per megawatt hora (MWh), el que suposa un 10,66% menys en comparació amb els 44,86 euros/MWh d'aquest divendres.

09:56

Política. La Convenció Municipalista de Junts dona el tret de sortida amb un discurs d'obertura de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

08:53

Política. Esquerra Republicana celebra aquest dissabte a Lleida un congrés on les bases debatran i votaran el full de ruta del partit pels pròxims quatre anys.

08:15

Societat. La prohibició temporal de sis mesos per viatjar amb el patinet elèctric al transport públic entrarà en vigor aquest dimecres 1 de febrer després de l'incendi d'un d'aquests vehicles de mobilitat personal en un vagó de FGC. 

07:55

Política. Un cap de setmana més sense que ERC i PSC arribin a un acord pels pressupostos de la Generalitat. La dilació de l'entesa posa en risc que els comptes entrin en vigor durant el primer semestre.

07:40

Temperatura. Som a les portes d'un cap de setmana de fred intens. Avui i demà amb alguna nevada feble al vessant nord del Pirineu i alguns ruixats a la costa i al Prelitoral central.