En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Segueix tota l'actualitat

Segueix tota l'actualitat

Temps de lectura: 1 minut

18:26

Barcelona. El Concurs Internacional de Música Maria Canals i la Fundació Jesús Serra han plantat aquest dissabte una desena de pianos de cua al passeig de Gràcia de Barcelona per a qui els volgués tocar.

ACN

18:25

Política Barcelona. El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha insistit que no pactarà amb l'alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, després de les municipals: "Seria un govern que no funcionaria ja que tenim plantejaments diferents"

17:52

Política El líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha considerat que la moció de censura que Vox ha presentat contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, serà útil per presentar el "nou Cs". 

16:48

Successos. Els Mossos d'Esquadra van detenir el 13 de març passat un home de 59 anys com a presumpte autor de deu robatoris amb violència i intimidació en farmàcies de Barcelona i un en grau de temptativa a una farmàcia de Terrassa.

15:14

Cultura. Sant Cugat del Vallès ja és Capital de la Sardana 2023, després de la proclamació oficial celebrada aquest dissabte al Teatre-Auditori

13:57

Política. El candidat de JxCat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha afirmat que la seva voluntat és "oferir governabilitat amb el PSC i ERC" a la ciutat, de cara a les eleccions municipals que se celebraran el maig.

12:50

Societat. El Departament de Drets Socials preveu desplegar fins a finals d’any 330 noves places de Servei d’Atenció Integral en l’Àmbit Rural (SAIAR), popularment conegut com a centre de dia. Suposa ampliar un 80% l’oferta pública, passant de les actuals 411 places a haver-ne 741. 

11:13

Successos. Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un home de 40 anys a Calafell (Baix Penedès) com a presumpte autor d'un delicte d'estafa i falsificació documental continuada. 

10:35

Barcelona. L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Govern, han signat un conveni de col·laboració per impulsar la internacionalització de les empreses de l'àrea de Barcelona, al mateix temps que captar inversions estrangeres al territori.

10:00

Internacional. L'expresident dels Estats Units Donald Trump ha reaparegut a Facebook i YouTube després que les principals xarxes socials li hagin aixecat el veto vigent arran de l'assalt al Capitoli el gener del 2021.

  • "He tornat", ha estat el lacònic missatge de Trump, amb un vídeo corresponent al dia de la seva elecció presidencial on apareix afirmant: "Em sap greu haver-los fet esperar
09:40

Societat. La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes temen que amb el context actual d'extrema sequera no podran utilitzar l'aigua de l'embassament per regar aquest estiu.

09:12

Cultura. L'actriu Mireia Oriol, el programa 'Crims' i el presentador Jordi Hurtado han estat alguns dels guardonats de la 28a edició dels Premis Zapping, que s'han entregat aquest divendres en un acte al CaixaForum de Barcelona.