En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Final a l'Spotify Camp Nou: Barça 2-1 Madrid

Final a l'Spotify Camp Nou: Barça 2-1 Madrid

Temps de lectura: 1 minut

És diumenge de Clàssic i el Barça rep el Madrid al Spotify Camp Nou a les 21. Aquest nou xoc, corresponent a la jornada 26 de LaLiga, és clau per als culers, disposats a fer seva la competició; també per als madridistes, ja que si perden es posen a 12 punts per darrere i es poden acomiadar del títol.

A la tribuna, no hi serà Florentino Pérez; el president blanc 'planta' Joan Laporta per la tensió arran del cas Negreira.

23:12

Fins aquí el seguiment minut a minut del Clàssic amb Principal. Barça 2-1 Madrid.

23:06

Sergi Roberto, als micròfons del postpartit: "Al Madrid mai no se'l pot donar per mort. Content de poder ajudar amb el meu gol i, amb el gol de Frank, ens hem tornat tots bojos, i més després que el VAR hagi anul·lat el gol a Asensio".

23:03

Courtois, porter del Real Madrid, acaba el partit amb dos gols encaixats: "És un cop dur. Només comptava la victòria i no la tenim. Tenim equip i molt de futbol, queden dos mesos. A seguir".

22:58

FINAAAAL!! El Barça es posa a 12 punts del Madrid, que marxa del Camp Nou encara més enfonsat.

22:48

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL del Barça!!! Kessié marca el segon del Barça i la Lliga és pràcticament blaugrana. Queden tres minuts.

22:47

Ferran entra al camp en substitució de Raphinha.

22:44

Anul·lat!! Asensio estava en fora de joc per un pèl i el VAR anul·la el gol del Madrid. 1-1, minut 84.

22:44

Marca Marco Asensio, marca el Madrid! El Barça no treuen la pilota neta del seu camp, deixa camp per córrer a Vinicius i, els blancs, són letals al contraatac.

22:42

Ter Stegen evita la catàstrofe! Christensen s'equivoca en la sortida de pilota i el porter blaugrana atura el xut llunyà de Benzema.

22:40

Xavi també mou la banqueta. Surt el golejador culer Sergi Roberto i entra Kessié. Minut 77.

22:40

Xavi també mou la banqueta. Surt el golejador culer Sergi Roberto i entra Kessié. Minut 77.

22:38

Lewandowski, a mig centímetre del gol! Els culers combinen a la frontal i el polonès s'inventa una rematada amb l'esquerra que marxa ben a prop del primer pal de Courtois.

22:33

Modric trenca el contraatac de Gavi i s'emporta la targeta groga.

22:30

L'ha tingut Lewandowski!! Quina rematada del polonès de tisora, que marxa per sobre del travesser!

22:25

Mou la banqueta Ancelotti. Surten Kroos i Nacho, i entren Mendy i Rodrygo. Minut 62.

22:22

El Barça s'agrada a si mateix! Sotmet el Madrid a la seva àrea i no el deixa sortir amb la pilota. Els de Xavi recuperen ràpidament i juguen en vertical, amb xuts que refusa el mur blanc o surten fora.

22:18

Cop de colze de Gavi a Carvajal, que es queda estirat al terra. El jove futbolista blaugrana també s'ha fet mal al braç amb les dents del lateral. Jugada fortuïta que es queda en res.

22:11

Ja hi ha xifra d'assistència a l'Spotify Camp Nou! 95.745 espectadors viuen el Clàssic des de l'Estadi.

21:06

Comença la segona meitat! 

21:58

Possessió repartida però favorable al Barça durant la primera meitat: 54% - 46%. 

21:52

Descans a l'Spotify Camp Nou. Jugadors blaugranes i blancs han enfilat camí cap a vestidors després d'una primera part vibrant i plena d'aproximacions dels dos equips. 

21:46

Goooooool del Barça!! Sergi Roberto fulmina la porteria del Madrid després que els culers hagin assetjat els blancs durant una llarga jugada. Barça 1-1 Madrid, minut 45 de partit.

21:44

El Barça demana falta de Nacho a menys d'un metre de l'àrea. El defensa merengue posa el braç a la cara d'un jugador culer, però l'àrbitre no assenyala falta. Pilota en joc.

21:43

El Barça segueix acostant-se a la porteria del Madrid sense l'encert necessari per empatar el gol en pròpia. Els de Xavi combinen la passada llarga amb els intercanvis en curt per superar la línia de pressió posicional que proposa Ancelotti. Minut 40.

21:37

Segona groga del xoc. Aquesta és per a Raphinha, que ha arribat tard a la pressió contra Kroos.

21:34

La torna a tenir Christensen! Quina rematada d'esperó del defensa a la sortida d'un córner, que atrapa el porter del Madrid.

21:31

El Real Madrid supera fàcil la pressió, però no acaba de trepitjar amb claredat l'àrea culer. Per la seva banda, el Barça acumula minuts de possessió, però també de poca qualitat. Minut 30 de la primera meitat.

21:28

La rematada de Christensen se'n va fora! El cop de cap del central no agafa porteria després d'una centrada lateral.

21:22

Primera targeta groga del partit. La rep Nacho, del Madrid, al minut 17, després d'una lletja planxa amb els tacs al taló d'Araujo.

21:13

Gol en pròpia del Barça. Vinicius fa de les seves a l'àrea, busca la passada de la mort, toca en Araujo i la pilota sorprèn Ter Stegen. Barça 0-1 Madrid.

21:10

El Barça posa en problemes Courtois! Un cop de cap de Raphinha i un xut potent de Sergi Roberto dona ales als de Xavi. Intensíssim partit el que proposen els blaugranes.

21:05

Canonada de Lewandowski que refusa Courtois! Intercanvi de cops entre culers i blancs els primers minuts del partit!

21:05

Avisa el Madrid! Xut de Benzema des de fora de l'àrea que atura Ter Stegen sense problemes.

21:03

Comença el partit! Roda la pilota a l'Spotify Camp Nou.

20:58

Sona l'himne del Barça i surten els jugadors a la gespa!

20:39

Es va omplint el Camp Nou, que avui no lluirà mosaic, però sí una gran entrada. Els aficionats culers aplaudeixen els seus jugadors mentre escalfen.

20:30

Principal, al Clàssic. Coneixem l'estat d'ànim dels aficionats madridistes de Catalunya abans del Clàssic al Camp Nou.

20:17

Xavi Hernández opta pels quatre migcampistes. Una declaració d'intencions en la disputa per la pilota, després de perdre la possessió estrepitosament al Santiago Bernabéu a la Copa. L'entrenador culer no podrà comptar amb Pedri, que no s'ha recuperat a temps de la seva lesió.

20:10

El Real Madrid ja és a l'Spotify Camp Nou. Així ho demostren les imatges difoses pel club blanc. En breus instants, l'última xerrada d'Ancelotti abans de l'escalfament previ al xoc.

20:03

L'alineació del Real Madrid! Carlo Ancelotti fa confiança en aquests onze jugadors per intentar assaltar l'Spotify Camp Nou:

  • Courtois.
  • Carvajal, Militão, Rüdiger, Nacho.
  • Camavinga, Kroos, Modric.
  • Valverde, Vini Jr. i Benzema.
19:55

Ja tenim alineació del Barça! Aquests són els onze jugadors escollits per Xavi Hernàndez per jugar el Clàssic.

  • Ter Stegen.
  • Araujo, Kounde, Christensen, Balde.
  • Sergio, F. de Jong, Sergi Roberto, Gavi.
  • Raphinha, Lewandowski.
19:24

Món global. El president rus, Vladímir Putin, ha visitat aquest diumenge la ciutat de Mariúpol, ocupada per Rússia des del maig passat després d'un cruel setge. Segons ha informat el Kremlin, Putin ha arribat a la localitat en helicòpter i ha passejat en cotxe per diversos barris de la ciutat i també ha visitat un club nàutic, un teatre i emplaçaments històrics. Mariúpol és una important ciutat portuària del mar d'Azov pertanyent a la província de Donetsk, actualment controlada per Rússia.

18:40

Educació. Prop de 100.000 persones han visitat la 32a edició del Saló de l'Ensenyament, un 17% més que el 2022 i superant així totes les expectatives inicials, segons ha informat Fira de Barcelona. El certamen ha tancat les portes aquest diumenge després de cinc dies a Fira de Montjuïc amb un total de 220 expositors que han donat a conèixer la major oferta d'estudis de batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art, idiomes i esport per al curs 2023-24.

18:20

Economia. UBS tanca un acord per comprar Credit Suisse per 2.000 milions de dòlars. Les autoritats suïsses miren ara de modificar la llei per evitar el vot dels accionistes en una Junta. Igualment, el Banc Central del país oferirà a UBS una línia de crèdit de 100.000 milions de dòlars per fer front als riscos de l'operació.

17:37

Successos. Hospitalitzats dos corredors de la Marató de Barcelona per una aturada cardíaca. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies (ACN), el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els ha hagut d'intubar i traslladar a l'Hospital Clínic. Els corredors tenen 26 i 64 anys.

16:24

Racisme. Barcelona denuncia a la fiscalia els autors d’un missatge viral sobre l’empadronament irregular de persones magribines. Dos policies, un jurista i un psicòleg, autors de la 'fake new' dels 1.600 magrebins en un pis.

15:39

Esports. El tennista espanyol Carlos Alcaraz supera(7-6 (4), 6-3) l'italià Jannik Sinner per avançar a la final en el torneig de Indian Wells, primer Masters 1.000 de la temporada, on s'enfrontarà al rus Daniil Medvedev a la recerca del vuitè títol de la seva carrera i tornar al número u del món.

15:22

Economia. El banc suís UBS està ultimant la compra de l'altra entitat bancària més gran del país, Credit Suisse, amb una oferta de fins a 1.000 milions de dòlars (930 milions d'euros) mentre les autoritats del país preparen un canvi en la legislació per accelerar la transacció abans de dilluns, segons fonts del 'Financial Times'.

14:53

Successos. Una cuina ha explotat aquest diumenge per una fuita de gas butà a un edifici del carrer del Carme de Barcelona amb tres persones ferides lleus, una d’elles amb cremades a les mans. La paret de tancament ha sortit projectada sobre la coberta del principal, però els Bombers de Barcelona han descartat que hi hagi perill estructural. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès els tres afectats in situ.

14:11

Successos. Dos homes van quedar ferits per arma blanca ahir dissabte al vespre en una baralla multitudinària al Parc del Clot de Barcelona. L'avís de l'incident es va rebre pels voltants de les 20.45 hores al carrer dels Escultors Claperós. 

12:55

Clàssic. El Reial Madrid ja ha arribat a l'hotel de concentració a Barcelona. El Hyatt Regency Barcelona Tower, a l'Hospitalet de Llobregat.

10:28

Successos. El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a 7 anys i mig de presó que l'Audiència de Girona va imposar a l'home que va intentar matar la companya de pis a Palamós (Baix Empordà) assestant-li 30 ganivetades el 10 de juny del 2020, en ple estat d'alarma.

09:48

Política. La delegada del govern espanyol a Catalunya i número dos de Jaume Collboni en les properes eleccions a Barcelona, Maria Eugènia Gay, ha rebutjat en una entrevista al diari ‘El Periódico’ un alcalde que “posi la ciutat al servei de l’independentisme”, però també un que lideri la ciutat amb “fórmules populistes”.

9:00

Clàssic. El Barça i el Reial Madrid s'enfronten enmig d'un clima tensat i crispat pel Cas Negreira.

A les 21h al Camp Nou. Segueix-lo a Principal.

08:53

Societat. Els Mossos han portat als instituts el pla específic per prevenir la tinença d'armes blanques i combatre els delictes que es cometen amb elles.

08:35

Societat. L’Agència de Ciberseguretat veu Catalunya com un focus d’interès per al cibercrim, ja que dos dels seus eixos estratègics són la digitalització i l’atracció d’inversions i talent. 

08:15

Política. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha reivindicat la figura de Víctor Jara, des de l'estadi on el cantautor referent de la cançó protesta va ser capturat, torturat i assassinat el setembre de 1973