En directe
EN DIRECTE
ÚLTIMA HORA

Fi del Clàssic femení: Barça 1-0 Madrid

Fi del Clàssic femení: Barça 1-0 Madrid

Temps de lectura: 1 minut

El FC Barcelona rep a l'Estadi Johan Cruyff el Real Madrid per la jornada 23 de la Lliga F. Les futbolistes de Jonatan Giráldez tenen l'oportunitat de tenyir el torneig de blaugrana: són primeres, a 10 punts de les blanques, que poden dir adeu a la competició.

20:14

Finaaaaaal! El Barça certifica la victòria amb el solitari gol de Rolfö i deixa el Madrid a 13 punts!

19:48

Goooooooooooooool del Barça! Rolfo marca de penal i les culers s'avancen al marcador del Johan Cruyff! 1-0, minut 77.

19:31

El Barça porta tot el partit acostant-se al gol, sense sort. Misa ha aturat les rematades de Caroline Graham a boca de canó, de Patri Guijarro de cap i de Mapi Leon de falta, mentre que el xut també de Guijarro, no ha agafat porteria.

19:16

En marxa la segona part!

19:12

Descans amb 0-0 i xifra rècord d'assistència a l'Estadi Johan Cruyff. 5.569 espectadors estan assistint al Clàssic femení.

18:38

Partit intens, amb les culers sotmetent les blanques al seu domini. Minut 24 de partit.

18:15

Comença el Clàssic! El Barça vol posar-se a 13 punts del Madrid un cop acabin els 90 minuts al Johan Cruyff.

18:01

Clàssic. Aquestes són les alineacions del partit!

  • El Barça surt amb Paños; Lucy, Marta, Mapi León, Rolfo; Aitana, Ingrid, Patri; Crnogorcevic, Geyse i Salma. 
  • El Madrid ho fa amb Sofía, Teresa, Olga, Claudia, Moller, Feller, Athenea, Freja Siri i Camacho.
17:49

Política. El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha afirmat que no creu en la "política de blocs", sinó en la "política de ponts". Ho ha dit en un acte sota el títol 'Europa és hispana', acompanyat de l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i la presidenta de Madrid, Isabel Díaz Ayuso.

  • En la setmana de la moció de censura de Vox contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, Feijóo ha expressat que "el canvi que necessita Espanya és abandonar les trinxeres i la crispació".
17:33

Política. El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha criticat ERC per la gestió al capdavant de la Generalitat i la seva "manca d'escolta" a la població, entitats i agents socials.

  • "Diuen que representen el 80% de la gent, quan el que tenen és el 80% del país emprenyat perquè no donen resposta a les problemàtiques", ha etzibat Turull en la Jornada Municipalista de Junts a les comarques centrals.
16:51

Món global. La Comissió Europea i el govern alemany han tancat aquest dissabte 25 de març un acord que desencalla la prohibició a la fabricació de vehicles de combustió a partir del 2035.

16:17

Política. L'alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha promès un pla per bonificar el lloguer dels joves fins a 500 euros si governa després del 28 de maig. Ho ha dit a la convenció municipal del PSC de Barcelona.

  • El candidat ha situat l'habitatge com un dels principals problemes de Barcelona, i ha emplaçat Ada Colau (BComú) i Xavier Trias (JxCat) a presentar les seves propostes.
  • "M'agradaria sentir a parlar més d'habitatge i menys de les superilles tot el dia; o que Trias expliqui com afavorirà que els joves es quedin a la ciutat i no sobre si porta o no les sigles del partit", ha etzibat. 
15:44

Barcelona. La candidata dels comuns i alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha defensat aquest dissabte les superilles com una mesura per lluitar contra el canvi climàtic i la contaminació.

  • L'endemà que es fes públic que un jutjat ha admès a tràmit una querella contra la tinenta Sanz i l'alcaldessa, Ada Colau per un presumpte delicte urbanístic i de malversació, ha refermat l'aposta per aquest model.
15:07

Successos. Presó provisional sense fiança pel detingut en relació a la mort violenta d'una dona a Móra la Nova.

13:51

Política. La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha parlat del seu possible retorn a Catalunya just en el cinquè aniversari del seu exili a Suïssa.

  • "Fa cinc anys que estic acusada de rebel·lió, i no tinc cap notificació que això hagi canviat. Ara mateix no tinc garanties per tornar", ha assenyalat Rovira aquest dissabte als micròfons de Catalunya Ràdio. "La meva posició és clara: quan acabin de discutir sobre quins delictes m'acusen i hi hagi una interlocutòria ferma, prendré una decisió i la comunicaré",
13:16

Política. El president d'Esquerra Republicana (ERC), Oriol Junqueras, ha carregat contra Junts i el PSC per la seva abstenció en la convalidació del decret de la sequera. "Quan hi ha una sequera, el que haurien de fer els que sempre critiquen és posar-se al costat del Govern, del president Aragonès i de la gent en lloc de posar impediments de tota mena", ha sentenciat Junqueras. 

12:27

Europa. La Comissió Europea i el govern alemany han tancat aquest dissabte un acord per permetre que els vehicles que funcionen amb combustibles sintètics –els anomenats e-fuels – puguin seguir matriculant-se a partir del 2035, data en què hauria d'entrar en vigor la prohibició de fabricació dels vehicles de combustió. 

10:31

Successos.  L'Audiència de Girona ha condemnat a 9 anys i 1 dia de presó l'acusat d'abusar sexualment de la neboda de 14 a Caldes de Malavella (Selva) el 22 d'agost del 2016.

09:52

Economia. El preu mitjana de la llum per als clients de tarifa regulada vinculats al mercat a l'engròs baixarà aquest dissabte fins als 39,04 euros per megawatt hora (MWh), la qual cosa suposa un descens del 34% respecte als 59,15 euros/MWh d'aquest divendres.

09:25

Societat. Un total de 5.300 alumnes de 1r d'ESO de diferents centres catalans han posat a prova la seva memòria les darreres setmanes per sensibilitzar sobre l'Alzheimer i els 32 millor classificats competiran aquest dissabte en una darrera competició a Barcelona. 

08:06

Cultura. La sèrie original de Filmin 'Autodefensa', de Berta Prieto, Belén Barrenys i Miguel Ángel Blanca, ha guanyat el premi a Millor Sèrie de Format Curt al festival internacional de sèries francès Series Mania.