Fanzone
Ultres del Real Madrid al Santiago Bernabéu
Foto: Ultres del Real Madrid al Santiago Bernabéu | Europa Press
Mundial

Ultres del futbol criden a 'defensar Espanya' durant el partit contra el Marroc

Ultres del Real Madrid al Santiago Bernabéu
Foto: Ultres del Real Madrid al Santiago Bernabéu | Europa Press

Ultra Sur i Frente Atlético han fet una crida perquè els aficionats de la selecció espanyola surtin a defensar 'Espanya' durant el partit contra el Marroc.

Per què és important? La selecció espanyola s'enfronta al Marroc aquest dimarts a les 16:00 en el seu partit de vuitens de final del Mundial de Qatar.

Què sabem? Ultra Sur i Frente Atlético, els grups radicals del Real Madrid i de l'Atlético de Madrid han citat als "aficionats d'Espanya" perquè surtin a "defensar Madrid" durant el partit davant el Marroc.

  • La crida s'ha fet per un dels grans fòrum d'ultres d'Espanya.
  • "Ultra Sur i Frente Atlético i grups similars uniran forces per a impedir actes vandàlics dels aficionats del marroc i protegir els carrers, per això convoquen als aficionats d'Espanya per a sortir als carrers a defensar Madrid. Dimarts 16:00h", redacta el tuit.

Previsions: El Ministeri de l'Interior, per preveure els possibles aldarulls entre les dues aficions, ha posat en alerta a les unitats antiavalots per evitar aldarulls que es puguin produir durant el partit o en les celebracions posteriors. 

D'on venim? La victòria del Marroc contra Bèlgica va desencadenar incidents a Brussel·les per part d'aficionats del Marroc. Per aquest motiu es vol prevenir davant de possibles incidents.

  • La Direcció Adjunta Operativa (DAO) de la Policia Nacional ha ordenat expressament que "reservar per a aquesta tarda, nit, UIP's (antidisturbi), UPR's (prevenció i reacció), i tenir previstos dispositius específics", segons fonts de L'ESPANYOL.
  • Segons el DAO, la mesura és oportuna i imprescindible "davant la previsió de celebracions que poguessin acabar en altercats d'ordre públic, com ja ha passat en altres països".
  • Després del partit entre el Marroc i Brusel·les, aficionats del Marroc va sortir al carrer a diferents ciutats de Bèlgica per a celebrar la victòria de la seva selecció. La nit va acabar amb greus altercats a la ciutat.

Categoria: Fanzone