Fanzone
Luis Enrique a una roda premsa a Doha, Qatar
Foto: Luis Enrique a una roda premsa a Doha, Qatar | William Volcov / Europa Press
Mundial Qatar

Luis Enrique confirma en què gastarà els diners guanyats a Twitch

Luis Enrique a una roda premsa a Doha, Qatar
Foto: Luis Enrique a una roda premsa a Doha, Qatar | William Volcov / Europa Press

Fa tres setmanes que va començar el Mundial de Qatar i amb ell els streams del seleccionador espanyol, Luis Enrique.

Per què és important? En aquest temps, els seus directes Twitch s'han convertit en uns dels més vistos de la plataforma. Ara, l'entrenador ha revelat on destinarà els diners que ha guanyat com a streamer.

Com funciona? El compte de Luis Enrique a Twitch té, el dia d'avui, 818.201 seguidors.

  • Segons Vanitatis, els ingressos per cada directe podrien rondar entre els 6.000 i 7.000 euros.
  • Per tant, els ingressos aproximats fins a la data s'aproximarien als 80.000 euros. 

A més: No ha confirmat quin acord de beneficis té amb la plataforma, propietat d'Amazon, però sí que ha remarcat que pagarà a hisenda el percentatge corresponent. "A contribuir", ha dit.

Què ha dit Luis Enrique? L'entrenador de la selecció espanyola parla sense censura de qualsevol tema al seu canal, i ha narrat als seus seguidors on estan destinant els diners que estan aconseguint gràcies a la plataforma.

  • "Tots els diners recaptats en aquestes sessions de streaming aniran destinats a la Fundació Vilavecchia", ha comunicat en directe i al seu canal oficial.
  • En concret, els diners aniran "per al seu projecte 'Pavelló de la Victòria' que cuidarà dels nens greument malalts i les seves famílies en moments de màxima dificultat".

En detall: Aquesta decisió té molta importància personal per l'entrenador. La seva filla va perdre la vida l'agost del 2019 quan tenia tan sols 9 anys, després de cinc durs mesos de lluita contra un càncer d'ossos.