Fanzone
Sergio Busquets, jugador del Barça
Foto: Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Futbol

Sergio Busquets deixa la selecció espanyola

Sergio Busquets, jugador del Barça
Foto: Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press

El jugador del F.C. Barcelona Sergio Busquets anuncia que abandona la selecció espanyola. 

Per què és important? La decisió del jugador s'anuncia dies després de la destitució del ja exseleccionador de La Roja Luis Enrique, després que Espanya caigués a vuitens en el Mundial de Qatar. 

Al detall: El migcampista del Barça ha anunciat aquest divendres la seva retirada de la selecció espanyola. Amb 34 anys, ha fet públic un comunicat al seu compte d'Instagram, on anuncia la notícia i explica els motius. 

Què diu? Busquets ha defensat la camiseta de La Roja durant gairebé 15 anys i 143 partits. En el text que ha publicat agraeix a totes les persones que l'han acompanyat "en aquest llarg camí: des de Vicente del Boque a Luis Enrique" i a la resta de seleccionadors espanyols.

  • "També vull agrair a tots els meus companys amb els quals he lluitat per intentar portar la selecció on es mereixia, amb més o menys èxits, però sempre donant-ho tot i amb el més gran orgull". 
  • "A tots els seguidors, pel suport diari rebut i sobretot quan no van sortir les coses com esperàvem. Aquí és quan més se us necessita i més units cal estar-hi. A tots vosaltres, gràcies". 
  • "Ha estat un honor representar el meu país i portar-lo al capdamunt, ser campió del Món i d'Europa, ser capità i disputar tants partits". 
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sergio Busquets (@5sergiob)