Dembélé, protagonista de provocar el penal a Di María
Mundial

Messi la cara i Dembélé i Koundé la creu de la final del Mundial

Messi s'ha coronat com a campió del món davant França aquest diumenge. Dembélé i Koundé, en canvi, han viscut la cara més amarga després de veure com el campionat se'ls esfumava a la tanda de penals.

Per què és important? Els internacionals culers, Dembélé i Koundé, han caigut derrotats a la final del Mundial de Qatar davant l'argentina de Leo Messi.

Al detall: La cara i la creu. La pitjor part de l'enfrontament d'aquest diumenge se l'han emportat els futbolistes internacionals del FC Barcelona.

• Ambdós futbolistes han sortit com a titulars en la final de Qatar. Amb el 2-0 en contra per a França, Deschamps ha decidit fer canvis abans del descans. Dembélé ha estat substituït per Muani en el minut 41 de la primera part.
  • Kounde ha jugat tot el partit, pròrroga inclosa. Quan el partit estava a punt d'anar-se'n a la tanda de penals, el culer ha estat substituït per Disasi.
  • Dembélé i Koundé han vist com el somni de guanyar el seu segon i primer Mundial respectivament, s'esfumava a la tanda de penals.

A més:

• Koundé no ha estat gaire encertat en la final de la Copa del Món. Dos dels gols de l'argentina han succeït per la banda del futbolista culer.
  • Dembélé també ha estat fruit de les crítiques pel seu paper a la final. De fet, el seleccionador francès s'ha desfet del jugador abans del descans. El futbolista ha provocat un penal a Di María que ha sortit car a la selecció francesa en l'inici de partit.
  • A més cap dels dos futbolistes ha estat protagonista a la tanda de penals.

Estadístiques:

• Exceptuant el partit contra Tunísia, Dembélé en cap partit havia jugat tan pocs minuts com en la final del Mundial. El futbolista ha jugat una mitjana de 66,2 minuts al llarg del campionat, i en la final només ha tingut lloc durant 41 minuts.
  • Koundé, en canvi, ha disputat 90 minuts en gairebé tots els partits que ha jugat al Mundial. El culer només s'ha quedat a la banqueta contra Tunísia.