Fanzone
Els jugadors de l''Scaloneta' esquiven un cable a Buenos Aires
Foto: Els jugadors de l''Scaloneta' esquiven un cable a Buenos Aires | Twitter (@AnkurMessi_)
Argentina

Messi torna a néixer: evita electrocutar-se 'in extremis' a l'autobús de celebració

Els jugadors de l''Scaloneta' esquiven un cable a Buenos Aires
Foto: Els jugadors de l''Scaloneta' esquiven un cable a Buenos Aires | Twitter (@AnkurMessi_)

Els jugadors de la selecció argentina han patit un ensurt mortal a l'autobús de la celebració, que ja ha començat el seu recorregut a Buenos Aires. Messi, Di Maria i altres jugadors han hagut d'esquivar a l'últim moment un cable que travessava el carrer i que els podria haver electrocutat. 

Per què és important? La selecció argentina de futbol, que aquest diumenge es va proclamar campiona del món a Qatar després de vèncer a la final França a la tanda de penals, ja és a casa, on va ser rebuda per desenes de milers d'aficionats.

Què ha passat? En plena rua pels carrers de la capital, Leo Messi, Ángel Di María, Rodrigo De Paul, Leandro Paredes i Nicolás Otamendi es trobaven a la part del darrere de l'autobús amb la Copa del Món.

  • Entretinguts saludant l'afició, cap va percebre que s'acostaven a un cablejat públic i va haver de ser el defensor del Benfica qui va alertar a l'últim moment.
  • Ràpidament, els cinc futbolistes es van ajupir i van aconseguir evitar els cables, encara que va ser un terrible ensurt, tal com reflectien les cares posteriors.

A partir d'ara: L'hora oficial d'inici de la rua és les 2 de la tarda (hora de Barcelona). 

  • Els jugadors passaran pels llocs més emblemàtics de la ciutat, com l'obelisc o la Casa rosada, la seu del govern argentí.

Afortunadament, el fet només ha quedat en anècdota i el combinat de l'albiceleste ha prosseguit la celebració amb els milions d'argentins que han omplert els carrers de Buenos Aires en plena matinada per celebrar la tercera estrella amb els seus jugadors.

Categoria: Fanzone